(Poistunut julkaisusta)

Customer Solution Specialist (tarjousinsinööri)
Elematic

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018

Oletko tuotantolinjojen asiantuntija tai haluatko sellaiseksi? Tunnetko kone- ja laitetekniikkaa ja materiaalivirtojen hallintaa etkä kaihda kustannuslaskentaakaan? Jos vastasit kyllä johonkin edellä mainituista, tule mukaan rakentamaan maailman parhaita elementtituotantolinjoja!

CUSTOMER SOLUTION SPECIALIST (tai TARJOUSINSINÖÖRI)

Asiakasratkaisuiden asiantuntijana olet yrityksessämme näköalapaikalla ja pääset käyttämään osaamistasi laaja-alaisesti. Olet osa tarjoustiimiä, jossa tehtäväsi on etsiä asiakkaan betonielementtituotannon tavoitteisiin paras kokonaisratkaisu, suunnitella siihen soveltuva tuotantoprosessi ja tehdas layout. Tarjouslaskelman ja tarjouksen teknisen aineiston, kuten kapasiteettilaskelman ja prosessikuvauksen, laatiminen ovat myös iso osa tehtäväkenttääsi. Olet tarvittaessa myynnin tukena asiakasneuvotteluissa teknisenä asiantuntijana.

Tehtävässäsi tarvitset ennen kaikkea vahvaa layout-suunnittelun osaamista tai aitoa halua sen oppimiseen. Olet analyyttinen, looginen ja tarkka.  Haluat tehdä töitä erilaisten ihmisten kanssa, omaat kyvyn kuunnella eri kulttuureista tulevien asiakkaiden tarpeita ja osaat perustella omat ratkaisusi.

Työssäsi käytät ACAD 2D-ohjelmistoa, joten kokemus sen käyttämisestä on etu.  Arvostamme myös kustannus- ja tarjouslaskennan osaamista sekä kokemusta materiaalivirtojen hallinnasta.

Odotamme lisäksi:

  • teknistä koulutusta, ylempi AMK tai DI (tuotantotalous, konetekniikka, rakennustekniikka)
  • hyvää englannin kielen taitoa, muu kielitaito on eduksi

Tarjoamme:

  • monipuoliset ja mielenkiintoiset kansainväliset projektit
  • kattavan perehdytyksen
  • nykyaikaiset työvälineet
  • mukavan tiimin

Työpaikka sijaitsee Akaan Toijalassa E12-tien välittömässä läheisyydessä. Ajat toimipisteeseemme vajaassa puolessa tunnissa niin Tampereelta kuin Hämeenlinnastakin.

Lisätietoja tehtävästä:

Seppo Säynäväjärvi, Head of Quotations

040 5549 137, seppo.saynavajarvi@elematic.com

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi www.personnel.fi kautta viimeistään 25.2.2018.