(Poistunut julkaisusta)

Customer Service Team Leader, Oiltanking Finland
Oiltanking Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.12.2019

Oiltanking has been active in tank storage logistics since 1972, and is one of the largest independent operators of tank terminals for oils, chemicals and gases worldwide. The company owns and operates 65 terminals in 23 countries with a total storage capacity of 20 million cbm, on five continents. Oiltanking has a strong customer orientation and provides tailor-made infrastructure. Its focus is on safe, efficient and reliable services in constructing and operating its facilities. In 2018, about 3,300 employees worked for Oiltanking. Oiltanking Finland operates two terminals, in Kotka Mussalo Port and in Hamina Port.

Etsimme asiakaspalveluosaston esimiestä (Customer Service Team Leader) asiakkaallemme Oiltanking Finland Oy:lle vahvistamaan asiakaspalveluosastoa. Kyseessä on toistaiseksi voimassaoleva työsuhde.

Asiakaspalveluosaston tiiminvetäjänä tulet toimimaan viiden asiakaspalvelun ammattilaisen esimiehenä, vastaten osastosi hallinnollisista esimiestehtävistä sekä päivittäisistä toiminnoista. Osallistut operatiiviseen suunnitteluun yhdessä operatiivisen päällikön kanssa ja vastaat yrityksemme tullivarasto- ja valmisteverottoman varaston kirjanpidoista sekä tulliluvista. Huolehdit tullilainsäädännön noudattamisesta, muutoksien seuraamisesta sekä niistä tiedottamisesta. Tehtäviisi kuuluvat myös asiakasyhteydenpito ja sen riittävyydestä huolehtiminen, sekä muu sidosryhmätyöskentely. Myyntisopimuksiemme sisältö on tarkasti tiedossasi ja varmistat sopimustenmukaisen palvelun.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvan koulutustaustan lisäksi aiemman työn kautta saatua kokemusta ja osaamista vastaavanlaisista tehtävistä, aiempi esimieskokemus on eduksi. Olet joskus itsekin työskennellyt huolinta- ja tullaustehtävissä joten pystyt tarvittaessa tukemaan osastoasi päivittäisissä työtehtävissä, sinulta löytyy hands-on -asennetta. Puhut sujuvaa suomea sekä englantia, venäjän kielen osaamisesta on työtehtävissä hyötyä, mutta se ei ole välttämätöntä.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen tehtävänkuvan, jossa pääset haastamaan ja kehittämään itseäsi kansainvälisessä työympäristössä johdon ja kollegoiden tuella. Palkka ja muut henkilökuntaetumme ovat erittäin kilpailukykyiset sekä toimialamme erittäin mielenkiintoinen. Jos kiinnostuit, hae rohkeasti mukaan porukkaamme!

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Adecco Finland Oy:n kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Senior HR Consultant Pietari Salmi, p. 040 820 4007 tai pietari.salmi@adecco.fi . Hae tehtävää osoitteessa www.adecco.fi/tyopaikat . Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae tehtävää heti, mutta viimeistään 12.1.