(Poistunut julkaisusta)

Customer Service Specialist
Lantmännen Agro Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021

Asiakaspalvelutiimimme toimii Vantaalla ja tiimimme vastaa mm. tilausten ja reklamaatioiden käsittelystä, suoratoimitusten laskuttamisesta, verkkokaupan käyttäjätuesta, asiakaspalvelusta puhelimitse ja sähköpostitse sekä asiakaspalautteiden käsittelystä ja koordinoinnista. Tiimimme palvelee sekä kauppiasverkoastoamme että rehukaupan viljelijäasiakkaita.

Etsimme tiimiimme palveluhenkistä vahvistusta. Saatat olla juuri etsimämme henkilö jos sinulla on innostusta työskennellä maatalouden tuotteiden ja tukkukaupan parissa, kyky reagoida nopeastikin muuttuviin tilanteisiin, sekä tahto omalla toiminnallasi huolehtia siitä, että asiakaskokemuksemme on positiivinen ja asiakkaitamme palvellaan heidän tarpeensa huomioiden.

Päävastuualueenasi on suoratoimituksiin liittyvien ostolaskujen tarkastus, ostotilausten täsmäytys ja myyntitilausten vapauttaminen laskutukseen. Olennainen osa työtäsi on toimia myynnin ja talouden rajapinnassa. Teet tiivistä yhteistyötä sekä asiakkaidemme että tavarantoimittajiemme kanssa. Sinulla on valmius toimia myös muissa asiakaspalvelutiimimme monipuolisissa tehtävissä. 

Menestyt tehtävässäsi, mikäli

  • Sinulla on kaupallisen alan / talouden pohjakoulutus (esim. tradenomi)  ja / tai vastaavaa työkokemusta
  • Kykenet hahmottamaan erilaisia liiketoiminnan prosesseja
  • Olet työotteeltasi tarkka ja huolellinen sekä kykenet ratkaisemaan ongelmallisiakin tilanteita
  • Nautit tiimityöstä ja autat mielelläsi sekä kollegojasi että asiakkaita
  • Olet näppärä erilaisten järjestelmien kanssa ja hallitset MSOffice-toimistosovellukset
  • Infor M3 -toiminnanohjausjärjestelmän osaaminen katsotaan sinulle eduksi

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan tehtävän kilpailukykyisine etuineen mukavassa työympäristössä osana asiakaspalvelutiimiämme. Tehtävä on 12kk määräaikainen 37,5h/vko työajalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa

Customer Service Manager Heidi Vanajas 14.01. klo 13 - 14  ja 19.01 klo 09 – 10, puh. 040 190 5260.

Aloitamme haastatteluprosessin välittömästi, joten jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen pian, kuitenkin viimeistään 24.1.2021.