(Poistunut julkaisusta)

CUSTOMER SERVICE SPECIALIST
Ikano Bank

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020

Pidätkö asiakkaiden palvelemisesta ja omaat ratkaisukeskeisen asenteen? Saatat olla etsimämme henkilö Ikano Bankille.

Asiakaspalvelijana olet tärkeä linkki asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden välillä. Sinulla on todellinen tahto auttaa asiakasta ja olet aktiivinen ratkaisemaan asioita. Sinulla on kokemusta asiakaspalvelusta sekä finanssialalta ja nautit vuorovaikutuksesta ihmisten kanssa. Etsimme ihmisiä, jotka ovat omistautuneita ja ylpeitä siitä mitä tekevät. 

Ymmärrät asiakkaidemme liiketoimintaa ja toimintaympäristön lainalaisuuksia ja haluat olla heitä tukemassa. Olet tarkka, asiakaslähtöinen ja keskityt aina ratkaisun löytämiseen. Arvostamme kokemusta rahoitus- ja leasing ratkaisuiden parista sekä mahdollista kosketuspintaa AML:n parista (Anti Money Laundering) Toivomme sinulta hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen osaamista, myöskin hyvää englannin kielen taitoa sekä ruotsin kielen ymmärtämistä, sillä yksi järjestelmistä on ruotsinkielinen.

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen kahta henkilöä, jotka haluavat liittyä innostuneeseen ja dynaamiseen muutaman hengen yritysasiakaspalvelutiimimme ja jotka ovat intohimoisia tekemisilleen. Päivittäinen toimistoaika Ikanossa on 8–17. Toimipaikka sijaitsee Espoossa. 

Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen osoitteessa www.mercuriurval.fi viitenumerolla FI-14931 viimeistään 30.01.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa Jesse Kannosto puh. +358 405 612 572.