(Poistunut julkaisusta)

Customer service specialist
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2020

Asiakkaamme on oman toimialansa ehdoton edelläkävijä, jonka tuotteet mullistavat maailmaa yksi kerrallaan.

Haemme nyt työntekijää asiakkaamme

CUSTOMER SERVICEEN

Työt alkavat sopimuksen mukaan tammikuussa 2020 ja alustava kesto on elokuun loppuun saakka. Työ on kokoaikainen päivätyö.

Etsimämme henkilö on asiakaspalveluhenkinen ja ongelmanratkaisukykyinen tiimityöskentelijä, joka omaksuu nopeasti uusia asioita. Hektinen työrytmi on tässä työssä arkipäivää ja paineensietokykyäkin tarvitaan nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Asiakaita palvellaan sekä englannin- että suomen kielellä, aina yhtä aurinkoisesti.

Työ sisältää asiakasrajapinnassa työskentelyä ja tehdään yhteistyössä oman yrityksen sidosryhmien kanssa. Työssä käsitellään asiakastilauksia sekä hoidetaan asiakaspalautuksia kokonaisvaltaisesti, aina tuotteen vastaanotosta palauttamiseen saakka, sovitun aikataulun mukaisesti

Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden työskennellä yhdessä Oulun mielenkiintoisimmassa yrityksessä osaavien kollegojen ympäröimänä. Asiakkaamme tarjoaa mielekästä työtä, kilpailukykyistä palkkaa sekä lounasedun.

Ensimmäinen askeleesi kohti uusia haasteita on jättää työhakemus sivujemme www.adecco.fi kautta ja tuoda paras osaamisesi esille viimeistään 20.01.2020. Liitä hakemukseen myös CV. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Annukka Sulonen, annukka.sulonen@adecco.fi, p. 040 687 2632