(Poistunut julkaisusta)

Customer Service Specialist
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2019

Haemme osaksi kansainvälistä teollisuusalan asiakasyritystämme

Customer Service Specialistia

Tampereelle

Customer Service Specialistina pääasiallinen tehtäväsi on tilausten käsittely, tilausprosessin koordinointi ja seuranta. Kommunikoit päivittäin sekä ulkoisten asiakkuuksien että sisäisten toimijoiden kanssa ja positiivisella asenteellasi varmistat ensiluokkaisen asiakaskokemuksen. Hoidat myös vientiin liittyviä käytännön tehtäviä, kuten kuljetusvarauksia ja dokumentointia.

Toivomme sinulta positiivista ja toimeen tarttuvaa työskentelyotetta, aiempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä sekä mahdollisesti kiinnostusta kehittyä tehtävissäsi asiakaspalvelullisempaan ja myynnillisempään rooliin. Sujuva englannin kielen taito on edellytys tehtävässä menestymiselle ja muu kielitaito (saksa, ranska) katsotaan eduksesi.

Tarjoamme puolen vuoden määräaikaisen tehtävän mukavassa työyhteisössä. On mahdollista, että työ jatkuu tämän jälkeen pidempäänkin.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 27.10. osoitteessa www.adecco.fi . Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla Katja Hämäläinen, 050 444 4457.