(Poistunut julkaisusta)

Customer Service Specialist
Metsä Tissue

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2019

Haemme Metsä Tissuen Mäntän tehtaalle

Customer Service Specialistia

Millainen työ sinua odottaa?
Tehtäväsi on huolehtia asiakkaidemme tilaus-toimitusketjun sujuvuudesta globaalilla markkinalla. Työhösi kuuluu erilaisia asiakaspalvelun ja logistiikan tehtäviä mm. tilaus-toimitusketjun hoitaminen, tilausten käsittely, vientiasiakirjojen valmistelu, hinnastojen ja sopimusten ylläpito sekä laskutus. Tehtävässäsi toimit tiiviissä yhteistyössä myynnin, agenttien, asiakkaiden, tuotannonsuunnittelun, taloushallinnon ja sisäisten/ulkoisten logistiikkatoimintojemme kanssa. Tehtävä on määräaikainen 28.2.2020 saakka.

Millaista osaamista etsimme?

Sinulla on tehtävään soveltuva vähintään AMK-tasoinen koulutus ja aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Työskentely kansainvälisten sidosryhmien kanssa on sinulle tuttua ja luontevaa. Suullinen ja kirjallinen kommunikointi englannin ja suomen kielellä on sujuvaa. Olet joustava ja sitkeä tiimipelaaja ja palveluasenteesi on kohdallaan. Olet oma-aloitteinen ja tehtäviin ripeästi tarttuva ongelmanratkaisija ja kykenet työskentelemään nopeasti muuttuvissa haasteellisissa tilanteissa. SAP järjestelmän käyttö on sinulle ennestään tuttua.

Miksi Metsä?

Wc- ja talouspaperin sekä tiivispapereiden kulutus kasvaa maailmanlaajuisesti. Metsä Tissuen työntekijöiden työn tulokset koskettavat päivittäin miljoonia ihmisiä tehden arjesta helpompaa ja hygieenisempää. Löydä oma paikkasi osaajien joukosta!

Haluatko kuulla lisää?

Kysymyksiisi vastaa Henri Huovinen, Supply Chain Manager, Greaseproof Papers, p. +49 160 702 88 21 tai sähköpostilla henri.huovinen@metsagroup.com.

Hae paikkaa

Hae paikka oheisesta linkistä mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn heti. Haku on auki 22.9.2019 saakka. Liitä mukaan ansioluettelosi ja kerro myös palkkatoiveesi. Onnea hakuun!