Customer Service Specialist
Santander Consumer Finance Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.5.2019

letko positiivinen ja energinen tiimipelaaja? Nautitko ihmisten auttamisesta ja vauhdikkaasta työympäristöstä? Jos vastasit kyllä, voit olla hakemamme Customer Service Specialist.

Vakuudettoman lainan asiakaspalvelutiimimme vastaa lainahakemusten käsittelystä ja lainan asiakaspalvelusta. Autat asiakkaitamme puhelimitse, sähköpostilla, verkkopalvelussa ja chatissa. Soitat asiakkaillemme alustavasti hyväksytyistä luottopäätöksistä ja tarjoat heille palveluitamme. Neuvottelet ja toteutat sopimusmuutoksia sekä teet niihin liittyviä muita tehtäviä. 

Olet oma-aloitteinen, tehokas ja tuloshakuinen tiimipelaaja, joka pystyy tekemään myös itsenäisiä päätöksiä. Sinulla on hyvät asiakaspalvelutaidot ja halu ylittää asiakkaiden odotukset. Osaat kuunnella asiakasta ja tarjota hänelle parhaiten sopivan ratkaisun. Ymmärrät myynnin merkityksen asiakaspalvelussa ja sitoudut yhteisiin tavoitteisiin. Sopeudut nopeasti muuttuviin tilanteisiin, etkä pelkää rutiineja. Haluat osaltasi vahvistaa yrityskulttuuriamme, jonka ydin on yksilöllinen ja reilu asiakaspalvelu. Aikaisempi kokemus asiakaspalvelutehtävistä katsotaan eduksesi.

Meillä pääset kehittymään asiakaspalvelun ammattilaisena innostavassa ja kansainvälisessä ympäristössä, jossa teemme töitä pilke silmäkulmassa ilman turhaa pönötystä. Saat kattavan perehdytyksen tarjoamaamme tehtävään, joka on vuoden mittainen äitiysloman sijaisuus. Palkkaus on Rahoitusalan työehtosopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä saat Otto Peltoselta 16.5. klo 15-16 ja 23.5. klo 15-16 numerossa 050 324 3555. 

Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä sähköinen hakemuslomakkeemme 26.5. mennessä. Liitäthän mukaan myös CV:si. Tehtävä alkaa mahdollisimman pian, joten käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Toimithan siis nopeasti. 
 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1268180
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki
  • Lisätietoja antaa: Lisätietoja tehtävästä saat Otto Peltoselta 16.5. klo 15-16 ja 23.5. klo 15-16 numerossa 050 324 3555.