(Poistunut julkaisusta)

Customer Service Specialist
Nets Denmark A/S, Finnish Branch

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2018

Hej du! Om du talar svenska som modersmål, har du nu en bra möjlighet! Etsimme Nets Oy:lle Helsingin Vallilaan ruotsin kielistä asiakaspalvelun asiantuntijaa toimimaan Back Office -tiimissä yritysasiakasrajapinnassa. Kiinnostuitko? Paikka voi olla sinun!

Etsimme nyt asiakkaallemme Nets Oy:lle ruotsin kielistä asiakaspalvelun asiantuntijaa monipuoliseen tehtävään back office-tiimiin. Tarjoamme aluksi vähintään 6 kuukauden määräaikaisen työsuhteen, jonka jälkeen on mahdollista, että tehtävä vakinaistuu.

Tehtävä on kokoaikainen ja tiimissä työskennellään arkisin toimistoaikoina. Toimisto sijaitsee Helsingin Vallillassa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tässä tehtävässä pääset mukaan osaksi isoa kansainvälistä ja kasvavaa organisaatiota. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan lisäksi kattavan perehdytyksen, tiimin tuen ja ympäristön, jossa arvostetaan ja luotetaan työntekijöihin.

Yksikään päivä Netsillä ei ole samanlainen; tehtäviisi kuuluu mm. Ruotsalaisten kauppiaiden hankintaan liittyvät erilaiset taustatehtävät, olemassa olevien asiakkaiden sopimuksien muutokset, vastuu prosessien jatkuvasta parantamisesta ja toimintamallien kehityksestä omassa roolissasi. Palvelet asiakkaita ruotsin kielellä, joten odotamme sinulta erinomaista ruotsin kielen taitoa, englannin- ja suomen kielen lisäksi. Tehtävässäsi olet yhteydessä päivittäin niin ulkoisiin kuin sisäisiin sidosryhmiin, joten arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä itsenäiseen päätökseen tekoon.

Odotamme sinulta organisointitaitoja ja paineensietokykyä sekä hyvää ongelmanratkaisutaitoa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta puhelinasiakaspalvelusta, soveltuvaa koulutusta tai vastaavaa työkokemusta esim. rahoitus- tai pankkialalta.

Tarjoamme sinulle mukavien työkavereiden lisäksi ympäristön, jossa pääset osallistumaan toiminnan kehitykseen ja oppimaan uutta. Arvostamme innovatiivisuuttasi, näkemyksiäsi ja ideoitasi! Toivomme sinun jättävän hakemuksen mahdollisimman pian. Varmista paikkasi nopeasti, sillä haastattelemme henkilöitä jo hakuajalla. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan.

Otamme vastaan hakemukset Baronan rekrytointijärjestelmämme kautta. Jos jokin jäi mietityttämään, niin soita rekrytoinnista vastaavalle Piia Laitilalle. Piian tavoitat parhaiten arkisin 9-11 välillä numerosta 050 506 5144.