(Poistunut julkaisusta)

Customer Service Specialist
Nets Denmark A/S, Finnish Branch

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2018

Hej du! Om du talar svenska som modersmål, har du nu en bra möjlighet! Etsimme Nets Oy:lle Helsingin Vallilaan ruotsin kielistä asiakaspalvelun asiantuntijaa toimimaan Back Office -tiimissä yritysasiakasrajapinnassa. Kiinnostuitko? Paikka voi olla sinun!

Haemme Customer Service Specialistia Nets Oy:lle mielenkiintoiseen kokoaikaiseen ja määräaikaiseen tehtävään. Työ alkaa mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävässä menestyminen edellyttää, että puhut ruotsia äidinkieltä vastaavalla tasolla. Palvelet tehtävässäsi Ruotsin markkinan kauppiaita.

Yksikään päivä Netsillä ei ole samanlainen; päätehtäväsi koostuvat hallinnollisista tehtävistä, kuten kauppiaiden erilaisten maksutapahtumien käsittelystä, tilityskorjauksista ja raportoinnista. Toimit myös tukena kauppiaille puhelimitse ja sähköpostitse.

Olet päivittäin yhteydessä niin sisäisiin kuin ulkoisiin sidosryhmiin. Tehtävässä tuetaan asiakaspalvelutiimejä, joten olethan tarvittaessa innokkaasti mukana vastaamassa asiakkaiden tiedusteluihin monikanavaisesti.

Työntekijöiden odotetaan omaavan vastuullista ja positiivista asennetta sekä kykyä itsenäiseen päätöksentekoon ja järjestelmälliseen työskentelyyn.

Tarjoamme sinulle mukavien työkavereiden lisäksi ympäristön, jossa pääset osallistumaan toiminnan kehitykseen ja oppimaan uutta. Arvostamme innovatiivisuuttasi, näkemyksiäsi ja ideoitasi!

Ole nopea! Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävä kestää alustavasti vuoden 2018 loppuun saakka. Työsuhde on kokoaikainen ja työaika on maanantaista perjantaihin klo 8-17 välisenä aikana. Me joustamme työaikojen suhteen ja toivomme, että myös sinäkin tarvittaessa!

Miten ja milloin?

Otamme vastaan hakemukset Baronan rekrytointijärjestelmämme kautta. Haethan tehtävään nopeasti, sillä haastattelut aloitetaan saman tien! Jos jokin jäi mietityttämään, niin soita rekrytoinnista vastaavalle Piia Laitilalle arkisin klo 9-10 välisenä aikana. Piian tavoitat numerosta 050 506 5144.

Edellytykset työnsaannille: Ruotsi,englanti, suomi