(Poistunut julkaisusta)

Customer Service Specialist
Santander Consumer Finance Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2018

Oletko positiivinen ja energinen asiakaspalvelija? Nautitko työskentelystä vauhdikkaassa ympäristössä? Jos vastasit kyllä, voit olla hakemamme Customer Service Specialist. Työskentelet Back Office -tiimissämme, jossa hoidamme myös Leasing-asiakkuuksia. Panostamme laadukkaaseen asiakaspalveluun, ja vastaat siitä omalta osaltasi sähköpostitse ja puhelimitse. Tehtäviisi kuuluvat Leasing-sopimusten käsittely ja erilaiset sopimusmuutokset. Osallistut tilanteen mukaan myös muihin tiimin tehtäviin. 

Sinulla on jo aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä. Olet oma-aloitteinen tiimipelaaja, joka pystyy tekemään myös itsenäisiä päätöksiä. Toimit ratkaisuhakuisesti ja tehokkaasti, etkä säikähdä työympäristöä, jossa valmiita ratkaisuja ei aina ole. Haluat ottaa vastuuta ja osallistua aktiivisesti tiimin toimintatapojen kehittämiseen. Tehtävässä menestymisessä edesauttaa hyvä Excel-osaaminen sekä aikaisempi kokemus leasingista.

Meillä pääset kehittymään leasingin osaajana innostavassa ja nopeatempoisessa ympäristössä. Pääset näyttämään taitosi ja haastamaan itseäsi monipuolisessa tehtävässä. Meillä on positiivinen tekemisen meininki ilman turhaa pönötystä ja teemme töitä unohtamatta pilkettä silmäkulmassa. Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Kulosaaressa. Tarjoamamme tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä saat Arja Pynnöseltä maanantaina 12.2. ja tiistaina 13.2. klo 14:00–15:00 sekä perjantaina 23.2. klo 13–14 numerossa 050 375 7454.

Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä sähköinen hakemuslomakkeemme viimeistään 26.2. mennessä. Liitäthän mukaan myös CV:si ja palkkatoiveesi. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Toimithan siis nopeasti.