Customer Service Specialist Sherwin-Williamsille
Uniflex

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.5.2021

Etsimme asiakkaallemme Sherwin-Williamsille Customer Service Specialistia Helsinkiin.

Työnantajan esittely:

Sherwin-Williams Finland

Sherwin-Williams Company on yhdysvaltalainen pörssiyhtiö, joka on perustettu vuonna 1866. Nykyään yhtiö on maailman suurin maalien ja pinnoitteiden valmistaja, joka toimii maailmanlaajuisesti kuudessa eri maanosassa ja työllistää noin 60 000 henkilöä. Suomessa toiminta käsittää maalien valmistusta, käsittelyä, pakkausta, varastointia, myyntiä ja tuotekehitystä. Sherwin-Williams työllistää Suomessa tällä hetkellä noin 140 henkilöä kahdessa toimipisteessä.

Työnkuva:

Etsimme nyt Helsingin toimipisteelle äitiysloman sijaiseksi asiakaspalveluhenkistä Customer Service Specialistia, jolla on järjestelmällinen ja aikaansaava työote. Olet tässä tehtävässä tärkeänä linkkinä yhtiön kaikkien sidosryhmien välillä. Toimit tiiviissä yhteistyössä esimerkiksi myynnin, logistiikan sekä eri maissa sijaitsevien varastojen kanssa. Koordinoit myös asiakastilauksia ja huolehdit varastonhallinnasta. Lisäksi vastaanotat tilauksia sähköpostitse ja puhelimitse sekä seuraat tilausprosessien etenemistä. Tehtävänäsi on myös ylläpitää asiakas- sekä tilaustietokantaa. Tehtävä on kokoaikainen ja työsuhde on määräaikainen äitiysloman sijaisuus. Työ alkaa perehdytysjaksolla viimeistään kesäkuussa ja työ jatkuu vähintään syyskuulle 2022.

Odotamme sinulta:

Toivomme, että sinulla on aiempaa työkokemusta tehtävään kuuluvista osa-alueista ja IT-osaamisesi on hyvällä tasolla; olet näppärä käyttämään mm. MS Officen ohjelmia ja sinulla on ERP-järjestelmien käyttökokemusta. Erityisesti aiempi kokemus Oracle 12-järjestelmästä katsotaan eduksi. Työpäivät ovat vaihtelevia, joten kyky organisoida työpäivääsi tilanteiden mukaan edesauttaa työssä menestymistä. Suomen lisäksi kommunikoit sujuvasti englanniksi sekä kirjallisesti että suullisesti, ruotsin osaaminen katsotaan eduksi.

Lisäksi toivomme, että olet asiakaslähtöinen ja sinulla on rohkeutta tarttua uusiinkin tehtäviin. Olet joustava ja oma-aloitteinen tiimipeluri. Osaat kuitenkin tehdä ratkaisuja ja viedä asioita eteenpäin myös itsenäisesti.  

Lisätiedot:

Sherwin-Williams tarjoaa sinulle tehtäväalueen, jossa sinulla on loistava mahdollisuus ottaa vastuuta sekä olla mukana kehittämässä toimintaa. Pääset osaksi välitöntä ja ammattitaitoista tiimiä, joka on saanut asiakkailta kiitosta erinomaisesta asiakaspalvelusta. Tervetuloa joukkoon!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, kannattaa hakemus lähettää mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä ja valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Heräsikö kysyttävää? Laura Uniflexiltä kertoo sinulle mielellään lisää:

Laura Honkanen
puh: +358 50 537 4289
laura.honkanen@uniflex.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1446907
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 8.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki