(Poistunut julkaisusta)

Customer Service Specialist, ruotsin kielen taitoinen - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2020
NETS on erikoistunut digitaalisten maksujen välittämiseen. Yhdistämme pankit, yritykset ja kuluttajat digitaaliset maksut mahdollistavalla kansainvälisellä verkostollamme. Toimintamme kattaa kaikki Pohjoismaat ja tarjoamme laajan valikoiman kauppiaspalveluja, korttipalveluja ja maksuliikepalveluja. Jokaisen palvelumme ja ratkaisumme taustalla on selkeä lupaus: sujuvia maksuja, kattavia verkostoja ja loistavia ideoita upeilta ihmisiltä. Löydät lisätietoa Netsin toiminnasta konsernin sivuiltamme www.nets.eu

KumppanillammeNetsillä on avoinna positio, joka tarjoaa sinulle kehittymismahdollisuuksia,haastavan sekä monipuolisen toimenkuvan ja ennen kaikkea mahtavan tiimintueksesi!

EtsimmeNetsille Vallilaan ruotsinkielistä Customer Service Specialistia vähintään vuoden 2021 loppuunasti. Työsuhde on kokoaikainen jatyöt alkavat mahdollisimman pian.

Vastaat työssäsi Ruotsin kauppiasasiakkaiden sopimushallinnasta jaasiakaspalvelusta. Back-Office tiimissä pääset työskentelemään monipuolisessa,vaihtelevassa ja haastavassa toimenkuvassa. Saat hyvän perehdytyksen tehtäviisija sinulla on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä tiimin sisällä yhä haastavampiintehtäviin. Tehtäviisi kuuluu kauppiasasiakkaiden sopimusmuutokset, tapahtuma-ja rahaliikenteen selvitykset, kauppiaslaskutus- ja raportointi,konkurssikäsittelyt sekä sopimusten lopetukset ja luonnollisesti myös asiakaspalvelu.

Odotammesinulta aikaisempaa työkokemusta vaativastayritysasiakaspalvelusta ja olet joustava, organisointitaitoinen sekäkehityshaluinen. Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä sopeutua ja reagoidamuutoksiin, analyyttistä ja itsenäistä työskentelyotetta, tiimityöskentelytaitojasekä asiakaslähtöisyyttä. Sinulla on erinomainen ruotsin, suomen ja englanninkielen taito. Päivittäinen työskentelykielesi on ruotsi sekä asiakkaiden ettäpääosin myös tiimin kesken.

Tarjoammesinulle mielenkiintoisen ja monipuolisentehtävän kansainvälisessä ja jatkuvasti kehittyvässä liiketoimintaympäristössä,mukavia työkavereita sekä mahdollisuuden päästä kehittämään omaa osaamistasi.

Lisätietojatehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislalta SofiaHampf, puh. 044 054 2345, sofia.hampf@eilakaisla.fi. 

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineenja palkkatoivomuksineen pian, mutta viimeistään 21.9.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fiAloitamme haastattelut heti japaikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten ethän jätä hakemistaodottaman!