Customer Service Specialist - Oulu
9Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2019
9Solutions Oy on oululainen ihmisten ja laitteiden paikannukseen perustuvien terveydenhuollon turvallisuus- ja viestintäratkaisuiden markkinajohtaja Suomessa. Tarjoamme henkilöturva-, hoitajakutsu-, kulunhallinta- ja paikannusratkaisuja sekä sairaaloille että palvelukodeille ja älykkäitä turvapuhelin- ja poistumisvalvontaratkaisuja kotihoitoon yhdessä maanlaajuisen yhteistyökumppaniverkoston kanssa.

Hei, sinä iloinen asiakaspalvelija! Etsimme kasvuvauhdissa olevalle teknologia-alan asiakkaallemme 9Solutions Oy:lle proaktiivista ja sujuvan ruotsin kielen omaavaa Customer Service Specialistia kivenkovaan asiantuntijatiimiin Ouluun. Työ on kokoaikainen ja se alkaa sopimuksen mukaan. Määräaikaisen työsuhteen kesto on 8 kuukautta, mutta työssä voi olla mahdollisuus pitempiaikaiseen jatkoon.
Customer Service Specialistina päätehtävänäsi on palvella terveydenhoidon asiakkaita monikanavaisesti puhelimitse, sähköpostitse ja chatin kautta. Otat vastaan asiakkaiden tiedusteluja ja kysymyksiä liittyen 9Solutions Oy:n valmistamien laitteistojen, ohjelmistotuotteiden ja pilvipalveluiden käyttöön, sisältöön, tilauksiin tai vikatilanteisiin. Työskentelet päivittäin tiiviisti niin ulkoisten että sisäisten sidosryhmien kanssa. Asiakkaasi ovat aluksi suomenkielisiä hoitoalan ammattilaisia, mutta jatkossa on tarkoitus, että vastaat kokonaisuudessa ruotsinkielisten hoitoalan ammattilaisten palvelemisesta.
Odotamme sinulla olevan kaupallinen tai esimerkiksi hoitoalankoulutus sekä aikaisempaa työkokemusta asiakaspalvelutehtävistä.  Työotteeltasi olet itsenäinen, omatoiminen ja tehtävät reippaalla ja positiivisella otteella hoitava asiakaspalveluhenkinen persoona. Sinulla on myös erinomainen ruotsin, suomen ja englannin kielen taito sekä ajantasaiset IT-taidot ja opit nopeasti uusia järjestelmiä. 
Tarjoamme sinulle haasteellisen ja vaihtelevan työtehtävän, ammattitaitoisen tiimin tuen sekä hyvät kehitys- ja uramahdollisuudet dynaamisessa, kasvavassa ja innovatiivisessa 9Solutions Oy:ssä. Pääset työskentelemään mukavassa, tiiviissä ja huumorintajuisessa työyhteisössä, jossa panostetaan työntekijöiden työhyvinvointiin ja yleiseen viihtyvyyteen.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Marjut Malila, puh. 030 6090 641 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 4.2. klo 13-14 ja 21.2. klo 9-10 välisenä aikana.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 24.2.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi

Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1227917
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.2.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Oulu, Pohjois-Pohjanmaa Kaikki