(Poistunut julkaisusta)

Customer Service Specialist, Mänttä
Metsä Tissue

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.7.2018

Customer Service Specialist, Mänttä

Tehtävän kuvaus

Haemme Mäntän tehtaallemme vakituiseen työsuhteeseen asiakaspalvelun ammattilaista. Tehtäväsi on huolehtia asiakkaidemme tilaus-toimitusketjun sujuvuudesta globaalilla markkinalla. Työhösi kuuluu erilaisia asiakaspalvelun ja asiakastuen tehtäviä mm. tilaus-toimitusketjun hoitaminen, tilausten käsittely, vientiasiakirjojen valmistelu, hinnastojen ja sopimusten ylläpito sekä laskutus. Tehtävässäsi toimit tiiviissä yhteistyössä myynnin, agenttien/myyntikonttoreiden, asiakkaiden, tuotannonsuunnittelun, taloushallinnon ja logistiikkatoimintojemme kanssa.


Edellytykset


Sinulla on tehtävään soveltuva vähintään AMK-tasoinen koulutus ja aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Työskentely kansainvälisten sidosryhmien kanssa on sinulle tuttua ja luontevaa. Suullinen ja kirjallinen kommunikointi englannin ja suomen kielellä on sujuvaa. Olet joustava ja sitkeä tiimipelaaja ja palveluasenteesi on kohdallaan. Olet oma-aloitteinen ja tehtäviin ripeästi tarttuva ongelmanratkaisija ja kykenet työskentelemään nopeasti muuttuvissa haasteellisissa tilanteissa. SAP järjestelmän käyttö on sinulle ennestään tuttua.

Lisätietoja antaa


30.7.18 alkaen Henri Huovinen, Supply Chain Manager, Baking & Cooking, p. +49 160 702 88 21 tai sähköpostilla henri.huovinen@metsagroup.com


Hakeminen


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän arvostetussa kansainvälisessä yrityksessä. Hae tehtävää alla olevan linkin kautta  12.8.2018 mennessä.