(Poistunut julkaisusta)

Customer Service Specialist - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019
Nets on Pohjoismaiden johtava maksuratkaisujen, tietopalvelujen ja digitaalisten turvaratkaisujen tarjoaja, jolla on toimintaa Tanskassa, Norjassa, Ruotsissa, Suomessa ja Virossa. Nets konsernissa työskentelee kaikkiaan 2700 asiantuntijaa, joista reilu 500 Suomessa.

Etsimme Nets Oy:lle, Helsingin Vallilaan Customer Service Specialistia äitiyslomansijaiseksi, noin vuoden mittaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen. Vastaat työssäsi yritysasiakkaiden asiakaspalvelusta sekä muista hallinnollisista tehtävistä. Tehtäviisi kuuluvat

  • asiakaspalvelu kauppiaille
  • raportointipalvelun asiakastukena toimiminen kauppiaille
  • tilityshäiriöiden selvitystyö ja tilityskorjaukset 
  • manuaalisten tilitystapahtumien käsittely
  • muut tiimin hallinnolliset tehtävät

Odotamme sinulta aikaisempaa työkokemusta vaativasta yritysasiakaspalvelusta ja olet joustava, organisointitaitoinen sekä kehityshaluinen. Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä sopeutua ja reagoida muutoksiin sekä asiakaskeskeistä ja dynaamista työskentelytapaa. Kokemus projektityöstä, prosessien kehityksestä ja erilaisista kehitystehtävistä katsotaan eduksi. Sinulla erinomainen suomen, englannin kielen taito.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän kansainvälisessä liiketoimintaympäristössä, mukavia työkavereita sekä mahdollisuuden päästä kehittämään omaa osaamistasi. Tehtävässä pääset myös kehittämään työtehtäviä ja prosesseja.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan Janica Weintraub, puh. 043 8200 512.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, mutta kuitenkin 27.5.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi, sillä tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Tarkastamme luottotiedot valittavilta henkilöiltä.