(Poistunut julkaisusta)

Customer Service Representative
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2020
Vill du jobba i ett framgångsrikt företag där alla hjälps åt och spelar i samma lag? Har du tidigare erfarenhet av kundtjänst och känner att du är bra på kundkontakt? Vi letar efter Kundtjänstrepresentater till det internationella företaget Nets och den här tjänsten är perfekt för dig som gärna tar emot nya utmaningar med en positiv attityd!
ABOUT THE ROLE
Som Kundtjänstrepresentant kommer du att arbeta som en del av ett team som är ansvarig för den tekniska supporten per telefon. Du kommer att erbjuda hjälp och vägledning per telefon till Nets kunder både i Finland och i Sverige.

Du erbjuds


* En omfattande introduktion och utbildning till dina arbetsuppgifter
* Ett team med motiverade och målmedvetna kollegor
* Möjligheten att utvecklas och växa inom Nets


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande{target="_blank"}.
JOB DUTIES
Efter den omfattande introduktionen och utbildningen kommer du att
* Självständigt erbjuda råd och vägledning åt kunder per telefon och e-post
* Lösa problem åt både nationella och internationella kunder
WE ARE LOOKING FOR
Vi söker någon som är van att arbeta självständigt, och klarar av att ha många bollar i luften samtidigt. Det ses som en fördel ifall du har tidigare erfarenhet av kundtjänst.

Som person är du:


* Flytande i svenska (tal & skrift), engelska och finska på en bra nivå.
* Självständig och snabblärd
* Organiserad, inte rädd för att ta ansvar över situationer samt har en positiv och flexibel attityd.


Övrig information


* Start: Så snart som möjligt
* Omfattning: 12 månader
* Placering: Industrigatan 21, Helsingfors
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Nets önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
OTHER INFORMATION
Nets är ett företag som erbjuder ett brett urval av betalningslösningar för företag, huvudsakligen i Danmark, Norge, Sverige och Finland, men även i de Baltiska länderna.