(Poistunut julkaisusta)

CUSTOMER SERVICE REPRESENTATIVE, Helsinki
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2019
Pohjoismaisena FinTech-yrityksenä olemme erikoistuneet digitaalisten maksujen välittämiseen. Yhdistämme pankit, yritykset ja kuluttajat digitaaliset maksut mahdollistavalla kansainvälisellä verkostollamme. Toimintamme kattaa kaikki Pohjoismaat ja tarjoamme laajan valikoiman kauppiaspalveluja, korttipalveluja ja maksuliikepalveluja. Jokaisen palvelumme ja ratkaisumme taustalla on selkeä lupaus: sujuvia maksuja, kattavia verkostoja ja loistavia ideoita upeilta ihmisiltä.

 

Haemme nyt rahoitusalalla toimivalle asiakkaallemme Netsille kolmea huipputekijää

CUSTOMER SERVICE SPECIALIST / REPRESENTATIVE– tehtävään.

Etsinnässä on asiakaspalvelun ammattilaisia, jotka kykenevät tarjoamaan parasta tukea sekä Suomeen että Ruotsiin. Kyseessä on toistaiseksi voimassa oleva työsuhde, jossa henkilöt rekrytoituvat suoraan Netsin palkkalistoille. Tehtävät täytetään oikeiden henkilöiden löydyttyä. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Vallilassa.

Tehtäviisi kuuluvat erinomaisen asiakaspalvelun ja asiakaskokemuksen tuottaminen kauppiaillemme Suomen tai Ruotsin markkinoille tehtävästä riippuen. Asiakaspalvelukanavina käytät puhelinta sekä sähköpostia. Lisäksi toimit asiakastukena maksuliikennejärjestelmiin liittyen. Työt ajoittuvat ma-pe, klo 8-21 välillä (7,5 h/päivä, 37,5 h/viikko). Myöhemmässä vaiheessa on mahdollisuus viikonlopputöihin, mutta näistä sovitaan tilanteen mukaan erikseen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

- hyviä vuorovaikutus-, viestintä- ja yhteistyötaitoja

- kykyä itsenäiseen toimintaan ja päätöksentekoon

- soveltuvaa koulutusta tai vastaavaa työkokemusta esim. rahoitus- tai pankkialalta, puhelinasiakaspalvelusta tai teknisestä tuesta

- erinomaista ruotsin kielen osaamista (mielellään äidinkielenä) sekä sujuvaa suomen ja englannin kielten osaamista

- hyvää paineensietokykyä

- tekninen orientoituneisuus on suuri etu tehtävässä menestymiseen

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden, kattavan perehdytyksen, kilpailukykyisen palkkauksen sekä työyhteisön, jossa on hyvä yhteishenki. Tehtävän palkkaus on noin 2400€ kuukaudessa.

Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä cv:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Haastattelut aloitetaan mahdollisimman pian jo hakuajan puitteissa. Manpower toimii työsuhteessa työnantajana. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Suvi Väänänen suvi.vaananen@manpowergroup.fi .

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä. Vuosittain rekrytoimme yli kolme miljoonaa ihmistä vakinaisiin ja määräaikaisiin tehtäviin ja tarjoamme kattavia henkilöstöalan palveluja. Manpowerilla on yli 3500 toimistoa 80 maassa. Suomessa palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Olemme asiantuntijasi muuttuvassa työmaailmassa. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.