(Poistunut julkaisusta)

Customer Service Representative Haminaan
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019Työn kuvaus:
  Etsimme asiakkaallemme Customer Service Representativea (CSR) Haminaan. Tehtävä on aluksi määräaikainen, mutta omalla suoritumisellasi voit vaikuttaa tehtävän kestoon. 
 
Toivomme hakijoilta tehtävään soveltuvaa logistiikka-alan koulutusta ja kokemusta vastaavista tehtävistä sekä asiakaspalvelusta.
 
Tehtävässä edellytetään sujuvaa englannin kielen suullista sekä kirjallista osaamista. Työturvallisuus on erittäin tärkeä arvo ja odotamme hakijoilta työturvallisuutta arvostavaa asennetta.
 
Työtehtäväsi sisältävät erilaisia logistiikka-alan tehtäviä, kuten rahtikirjojen laatimista, kuljetusten varaamista ja kuljetustavaroiden hankintaa sekä hallintointa. Tulet hoitamaan myös palautusten ja tikettien käsittelyä sekä vastaat raportoinnista.
 
Toimeksiantoa Adeccossa hoitaa Junior HR Consultant Suvi Blomqvist, p. 040 635 7649 tai suvi.blomqvist@adecco.fi . Hae tehtävää heti, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, mutta viimeistään 15.03 . Jätä hakemuksesi osoitteessa www.adecco.fi/tyopaikat .

Asiakkaan tehtävänimike:  Customer Service Representative


Sijainti:  HAMINA


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Suvi Blomqvist


Toimipaikka:  Kotka