(Poistunut julkaisusta)

CUSTOMER SERVICE REPRESENTATIVE, Espoo
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2019
SKF tunnetaan maailmalla huippuosaamisestaan, joka jakautuu useaan osa-alueeseen, joista esimerkkinä laakeroinnit, tiivistäminen, voitelujärjestelmät sekä asiantuntija- ja käyttövarmuuspalvelut. Suomen pääkonttorimme sijaitsee Espoossa. Palveluistamme vastaavat ammattitaitoisen henkilökuntamme lisäksi myös tehokkaat, maailmanlaajuiset jälleenmyyjäverkostot. SKF tarjoaa työntekijöilleen näköalapaikan teollisuuteen, erinomaiset tuotteet ja palvelut sekä kansainvälisen toimintaympäristön, joka takaa mahdollisuudet myös jatkuvalle työssä kehittymiselle. Lisätietoja www.skf.fi.

Espoossa sijaitseva asiakkaamme SKF Oy Ab etsii kauttamme myynnillistä ja aikaansaavaa teknisen tukkukaupan Customer Service Representativea. Tehtävä on 12 kuukauden pituinen määräaikaisuus ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, mieluiten marraskuun aikana.

Customer Servicen Representative vastaa tilauskannan käsittelystä ja koko toimitusketjun aktiivisesta valvonnasta. Päivääsi kuuluu asiakaspalvelu puhelimitse sekä sähköpostilla. Vastaat siitä, että asiakkaamme saavat ensiluokkaisen ensimmäisen asiakaskontaktin ja huolehdit myös koko tilausprosessin dokumentoinnista, seurannasta sekä viestinnästä. Toimit osana myynti/asiakastiimiä ja olet mukana tarjousten hallinnassa sekä laatimisessa. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

- työkokemusta samankaltaisista tehtävistä ja tehtävään soveltuvaa koulutusta
- asiakas –ja liiketoimintalähtöistä sekä ammattimaista ajattelutapaa
- tehokasta tietojenkäsittelytaitoa ja sopeutumiskykyä muuttuviin tilanteisiin
- paineensietokykyä ja vahvoja vuorovaikutustaitoja
- MS Office taitoja, erityisesti Excel
- sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielin taitoa (ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi)
- lisäksi eduksi katsotaan SAP-järjestelmän tuntemus

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn erinomaisessa työyhteisössä alansa huippuyrityksessä.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään ke 23.10. mennessä. Lähetäthän CV:si sekä hakemuksesi sähköpostitse otsikolla ”SKF Oy Customer Service Representative / Oma nimi” osoitteeseen jussi-petteri.asikainen@manpowergroup.fi. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajan aikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Jussi-Petteri Asikainen ja Laura Neva, laura.neva@manpowergroup.fi.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.