(Poistunut julkaisusta)

Customer Service Officer Lohjalle
ENICS FINLAND OY

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2018
ENICS FINLAND OY
Enics on yksi maailman suurimmista teollisuuselektroniikkaan keskittyneistä elektroniikan valmistuspalveluyrityksistä. Palvelumme käsittää suunnittelun tukemisen, tuotannollistamisen, valmistuksen, materiaalihallinnan ja logistiikan sekä varaosapalvelut. Enicsillä on tehtaita Suomen lisäksi Ruotsissa, Virossa, Sveitsissä, Slovakiassa ja Kiinassa. Lohjan tehtaalla Gunnarlankadulla työskentelee lähes 260 elektroniikan eri alojen ammattilaista.
www.enics.com
Toimenkuva
Etsimme Enicsille asiakaspalveluun henkilöä, joka huolehtii tehtaan ja asiakkaan välisestä päivittäisestä kommunikoinnista ja siitä, että asiakkaan tarpeet tulevat huomioitua ja asiakkaan ennusteet ja tilaukset käsitellään asianmukaisesti. Tässä toimihenkilötehtävässä raportoit ostopäällikölle ja asiakaspalvelutiimin vetäjälle
Odotamme sinulta
Tämä tehtävä sopii mainiosti jo samankaltaisissa tehtävissä toimineelle tekijälle taikka reippaalle ja oma-aloitteiselle ekonomille / tradenomille / insinöörille, joka on työuransa alussa. Tehtävässä edellytetään hyvää englannin kielen taitoa, paineensietokykyä ja systemaattisuutta sekä hyvää asiakaspalveluasennetta.
Muut tiedot
Mikäli kiinnostuit tästä mielenkiintoisesta mahdollisuudesta kansainvälisessä elektroniikkateollisuudessa, hae tehtävää heti. Hyvin täytetty profiili ansioluetteloineen ja palkkapyyntöineen nopeuttaa prosessia. Tehtävästä saat lisätietoa soittamalla toimistoomme arkisin klo 8-10 välillä.
Kesto
Vakinaistuva
Lisätietoja
Minna Peltomaa, minna.peltomaa@vmp.fi, 040 307 5404
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 19.10.2018 mennessä.