(Poistunut julkaisusta)

Customer Service Manager
M-Files

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2019

M-Filesin kasvutarina jatkuu ja etsimme nyt joukkoomme palvelupäällikköä Tampereen toimistollemme huolehtimaan nimettyjen asiakkaidemme M-Files-tietojärjestelmäpalveluista. Vastaat asiakkaillemme toimitettavien jatkuvien palveluiden laadun ja saatavuuden varmistamisesta kotimaisessa ja kansainvälisessä ympäristössä. Pidät langat käsissäsi siten, että yrityksemme ja asiakkaidemme resurssit saadaan hyödynnettyä optimaalisesti. Osallistut myös palveluiden tekniseen ohjaamiseen ja kehittämiseen.


Mitä toivomme sinulta?

  • kokemusta ja näyttöjä onnistuneesta palveluiden hallinnasta ja tietojärjestelmien toimittamisesta tai ylläpidosta
  • vähintään kolmen vuoden kokemusta projekti- tai palvelupäällikön tehtävistä
  • soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa
  • sujuvia vuorovaikutustaitoja sekä esitys- ja raportointitaitoja
  • tinkimätöntä otetta aikatauluista ja sovituista asioista kiinni pitämisessä
  • kykyä ja halua kehittää M-Filesin ylläpito- ja palvelutoimintaa
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
  • ITIL- ja IPMA-sertifioinnit katsomme eduksi 

 
Miksi M-Files?
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia työtehtäviä kasvavassa kansainvälisessä yrityksessä, tilaisuuden kehittää osaamistasi ja ammattitaitoasi ohjelmistoalan ammattilaisena, mukavat ja osaavat työkaverit sekä kannustavan työilmapiirin. Etupakettimme on laaja, haluamme puitteiden olevan kunnossa ja kiinnitämme huomiota työn ja vapaa-ajan tasapainoon. Modernit teknologiat ovat olennainen osa työtämme, joten työtäsi saat tehdä moderneilla työvälineillä ja -tavoilla. 

   
Yrityksemme on palkittu mm. kansainvälisyydestä, teknologiakehityksestä sekä hyvästä johtamisesta. Olemme myös yksi Suomen innostavimmista työpaikoista.


Tule mukaan muuttamaan kanssamme sitä, miten maailmassa hallitaan tietoa! Haluaisimme kuulla sinusta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 16.12.2019. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.