(Poistunut julkaisusta)

CUSTOMER SERVICE MANAGER
Visma Financial Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2019
Toimintamme sekä samalla henkilöstömäärämme kasvaessa haemme nyt esimiestä velallisasiakasyksikköömme (Manager, Customer Service Debtors). Yksikössä työskentelee parisenkymmentä asiakasneuvojaa, jotka hoitavat kokonaisvaltaisesti velallisasiakkaidemme asiakaspalvelun kaikissa laskutukseen sekä perintään liittyvissä asioissa.

Haemme nyt dynaamista ja kehitysorientoitunutta henkilöä, jolla on näkemystä korkeavolyymisen asiakaspalvelun organisoinnista ja kehittämisestä sekä teknologian että toiminnan näkökulmasta. Henkilönä olet ihmisjohtaja, joka saa tiiminsä toimimaan hyvällä sykkeellä ja asenteella laadukkaan asiakaskokemuksen sekä tehokkaan toiminnan takaamiseksi.

Päivittäisen toiminnan organisoinnin lisäksi tehtävänäsi on kehittää velallisasiakaspalveluamme yhdessä saatavienhallintapalveluiden muun johdon kanssa. Pääset vaikuttamaan mm. sähköisten palveluiden, toimintamallien, puhelinperinnän ym. asiakaspalvelutehtävien toteutukseen. Tehtävässäsi toimit tiiviissä yhteistyössä muiden saatavienhallintaosaston yksiköiden esimiesten, osaston johtajan sekä IT-osastomme kanssa. Velallisasiakasyksikön asiakasneuvojien esimiehenä toimiminen edellyttää kykyä johtaa henkilöstöä omalla positiivisella esimerkilläsi.

Olet mahdollisesti jo ehtinyt hankkia esimieskokemusta aikaisemmalla polullasi ja sinulla on hyvä ymmärrys nykyaikaisen asiakaspalvelun teknisistä ratkaisuista ja tarpeista. Lisäksi sinulla on näkemystä, miten helpottaa kasvavia volyymeja modernein keinoin.

Toiminnassamme on aito tekemisen meininki, henkilöstömme on sitoutunutta ja innokasta. Yrityksemme 15-henkinen IT-osasto mahdollistaa kehitysajatuksien joustavan toteutuksen tehokkaasti ja laadukkaasti. Nämä seikat mahdollistavat sen, että voimme toimia alan edelläkävijänä jatkossakin.

Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön aivan Turun ydinkeskustassa, johon ovat juuri valmistuneet yrityksemme tarpeisiin rakennetut uudet toimitilat. Tarjoamme myös modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen ympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia. Jos haluat olla osa kasvutarinaamme, hae tehtävää pikaisesti oheisen hakulinkin kautta, kuitenkin viimeistään 23.6.2019. Haastattelemme soveltuvia hakijoita jo hakuaikana. Liitä hakemuksesi oheen ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi. Työtehtävä on vakituinen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Director, Order to Cash Department Kati Virtanen, puh. 0447246503 ke 12.6. klo 10-11 ja ti 18.6. klo 13-14 välisenä aikana.


Visma Financial Solutions Oy on laskutuksen, perinnän ja juridiikan asiantuntijatalo. Monipuoliset Credit Management- ratkaisumme kattavat koko ketjun laskun lähetyksestä maksusuoritukseen. Tehtävämme on tehostaa erikokoisten asiakkaidemme liiketoimintaa ja nopeuttaa asiakasyritystemme rahankiertoa. Visma Legal-lakipalvelut tukee kokonaisuutta tarjoamalla ratkaisuja sekä suurten että pienten yritysten juridisiin tarpeisiin. Palvelemme asiakkaitamme yli 120 asiantuntijan voimin ja jatkuva palveluiden kehitystyömme pohjautuu tiiviiseen yhteistyöhön asiakkaidemme ja kumppaniverkostomme kanssa. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa yli 1200 asiantuntijaa.

Visma on pohjoismainen softatalo, jonka asiantuntijat auttavat yrityksiä ja organisaatioita tekemään asiat fiksummin uusimpaan teknologiaan pohjautuvien pilvipalveluiden avulla. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen työympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia. Visman kasvaessa vauhdilla, etsimme jatkuvasti tulevaisuuden osaajia. Jos sinulla on tahtoa ja draivia menestyä yhdessä Euroopan innostavimmista teknologiayrityksistä, kuulisimme mielellämme sinusta. Kurkkaa urasivumme ja seuraa Vismaa LinkedInissä sekä Visma Finlandia Instagramissa, Facebookissa & Twitterissä.