Customer Service konsult, Nets, Helsingfors
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2021
Är du noggrann, målmedveten och kundserviceinriktad? Då kan du vara precis det som vår kund Nets nu söker till sitt team som jobbar med ett AML-projekt. I det här teamet får du jobba med olika B2B-lösningar för både stora och små, finska och svenska kunder. Ingen tidigare erfarenhet av AML krävs - det viktigaste är att du är duktig på kundservice och att du är intresserad och vill lära dig mera, resten sköter Nets! Sök platsen direkt, förhoppningen är att få alla nya att börja redan inom oktober.
ABOUT THE ROLE
I den här uppgiften jobbar du i en internationell miljö där uppgifterna är både rutinmässiga samt ibland i ständig förändring. Vi ser att du måste njuta av båda.

Vi erbjuder dig en intressant och utmanande roll i en internationell nordisk miljö där du, tillsammans med ditt team, på daglig basis får använda dig av dina styrkor för att utvecklas.

Som konsult hos Academic Work erbjuder vi dig fantastiska möjligheter till att utvecklas professionellt, vidga ditt nätverk och skaffa bra kontakter inför framtiden. Läs mera här.
JOB DUTIES
Dina huvudsakliga ansvarsområden är:


* Tjänster mot penningtvätt (AML) och KYC i enlighet med EU:s regler och förordningar
* Att styra och stöda Nets kunder i olika frågor relaterade till AML. Arbetet utförs både via telefon, e-post och i andra Nets system och program

WE ARE LOOKING FOR
Personen vi söker har:


* Tidigare erfarenhet av arbete inom kundservice branschen
* Lämplig utbildning (kommersiell sektor)
* Ett noggrant, effektivt och serviceinriktat sätt att arbeta
* Flytande svenska (tal & skrift), bra engelska


Vi ser det som meriterande ifall du har tidigare erfarenhet av att ha arbeta med AML, Compliance eller GDPR relaterade frågor och projekt.

Övrig information


* Start: Oktober 2021
* Längd: Fram till och med 30.06.2022
* Plats: Vallgård, Helsingfors
* Kontaktuppgifter: Academic Work ansvarar för den här rekryteringsprocessen å sin kund Nets vägnar. Alla frågor angående positionen ska skickas till Academic Work.


Vi går kontinuerligt igenom ansökningar och om vi har gått vidare med kandidater till intervjuer kan det hända att annonsen tas bort från våra sidor innan processen har avslutats.
OTHER INFORMATION
På Nets specialiserar vi oss på att driva digitala betalningar. Vi kopplar samman banker, handlare och konsumenter via ett internationellt nätverk som möjliggör digitala betalningar. Vi erbjuder ett brett utbud av korttjänster, account services och betalningslösningar för handlare över hela Norden. Vi erbjuder även ett stort utbud av såväl standardiserade som skräddarsydda IT-lösningar baserade på vårt omfattande nätverk och vår strävan efter att hela tiden leverera säkra och stabila lösningar.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1506189
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki