Customer Service, kokoaikainen, Haarla Oy, Tampere
Haarla Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.11.2021
Oletko luonteeltasi asiakaspalveluhenkinen ja proaktiivinen? Onko sinulla aikaisempaa kokemusta tilaustoimitusketjun parissa työskentelystä? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö Haarla Oy:n Customer Service-tiimiin!
 
Etsimme sinua 
Me Clevryllä etsimme asiakkaallemme Haarla Oy:lle henkilöä työskentelemään Customer Service-tiimiin Tampereelle. Tehtävä on kokoaikainen ja määräaikainen vuoden 2023 tammikuuhun asti. Tehtävässä tulet työllistymään Clevryn kautta Haarla Oy:lle. Aloitus on mahdollisimman pian.   
 
Customer Service-tiimissä pääset koordinoimaan tilausprosessia toimittajalta asiakkaalle. Tehtävä sisältää sidosryhmäviestintää niin suomeksi kuin englanniksi, joten kielitaidon tulee olla hyvällä tasolla. Venäjän kielen osaaminen katsotaan eduksi. Työnkuvaan kuuluu toimituksen ja kuljetuksen seurantaa, laskutusta ja dokumentointia. Tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta tilaustoimitusketjun parissa työskentelystä sekä kokemusta koordinoimisesta. Olet kouluttautunut kaupallisella alalla ja olet luonteeltasi asiakaspalveluhenkinen sekä proaktiivinen.
 
Asiakasyritys 
Vuonna 1962 perustettu Haarla Oy on teollisuuden jakeluliiketoimintaan erikoistunut perheyritys. Toimintamme keskiössä on tietotaitomme valjastaminen kotimaisten ja kansainvälisten asiakkuuksiemme käyttöön. Osaamisemme on erittäin laaja-alaista: toimitamme tuotteita sekä raaka-aineita muun muassa elintarvike-, hyvinvointi-, metalli-, kemian- ja maatalouden teollisuuden valmistajien käyttöön. Hallitsemme eri teollisuudenalojen raaka-aineiden, prosessien ja optimoinnin lisäksi myös koneet, hankintatoiminnan ja logistiikan. Työmme perustuu pitkän tähtäimen suhteisiin tarkoin valikoitujen liikekumppanien kanssa, jotka jakavat Haarlan arvopohjan omassa liiketoiminnassaan. Toimipisteitä meillä on Tampereella, Lontoossa, Göteborgissa, Tallinnassa sekä Qingdaossa. Lue lisää: https://haarla.fi

Pääasialliset tehtävät 
 • Prosessin koordinointi toimittajalta asiakkaalle
 • Toimituksen ja kuljetuksen seurantaa sekä monitorointia
 • Sidosryhmäviestintää
 • Laskutusta ja dokumentointia
Odotamme sinulta 
 • Kaupallisen alan koulutusta
 • Aikaisempaa kokemusta tilaustoimitusketjun parissa työskentelystä
 • Kokemusta ERP-järjestelmästä
 • Hyviä kirjallisia ja suullisia vuorovaikutustaitoja suomeksi ja englanniksi. Venäjän osaaminen katsotaan eduksi
 • Koordinointikykyä ja proaktiivisuutta
 Tarjoamme sinulle 
 • Interaktiivisen ja avoimen työympäristön
 • Kannustavan työyhteisön tuen ja vahvaa tiimityötä
 • Vapautta ja vastuuta omalla vastuualueellasi
 • Joustavat työajat ja mahdollisuuden tehdä töitä myös etänä
 • Hyvän perehdytyksen ja edellytykset osaamisen kehittämiseen
Hae tehtävään heti! 
Mikäli tunnistit itsesi yllä mainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 12.12.2021, mutta nopeus on valttia! Aloitus mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Jesse Saarenpää (jesse.saarenpaa@clevry.com).  
 
Huomioittehan, ettemme voi tietosuojasyistä ottaa hakemuksia vastaan mailitse, ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki tiedustelut työpaikkaan liittyen. 
 
Lisätietoa rekrytointiprosessistamme 
Me Clevryllä uskomme siihen, että työntekijän menestyksen tehtävässä ratkaisevat kovia taitoja paremmin pehmeät taidot ja halu kehittyä. Tämän vuoksi rekrytointiprosessiimme kuuluu psykometriset arvioinnit, jotka kartoittavat roolissa tarvittavia pehmeitä taitojasi sekä kognitiivisia kykyjäsi. Kartoittamalla työn kannalta kriittisiä pehmeitä taitoja, voimme auttaa työnhakijoita tunnistamaan ja sanoittamaan omia vahvuuksiaan paremmin sekä työllistymään helpommin ja nopeammin. 
Meidän kautta hakiessasi saat myös itsellesi myöhempää käyttöä varten henkilökohtaisen palauteraportin, joka perustuu tekemääsi persoonallisuusarviointiin. Hakuprosessiimme kuuluu myös haastattelu sekä Clevryllä että asiakasyrityksessä, joten rekrytoinnin edetessä pääset tutustumaan vielä paremmin meihin molempiin. 
 
Lisätietoa Clevrystä 
Yli 30 vuoden ajan me olemme olleet muuttamassa työelämää pehmeitä taitoja korostavaan suuntaan rekrytointien, henkilöarviointien ja liikkeenjohdon konsultoinnin avulla. Me toimimme globaalisti Pohjois-Amerikasta Singaporeen erilaisten asiakkaiden, konsulttien ja kandidaattien kanssa, ja meidän pääkonttorimme sijaitsevat Helsingissä, Tukholmassa ja Brightonissa. Me tarjoamme palvelukseenne yli 150 pehmeiden taitojen tunnistamiseen sertifioitua rekrytoijaa, psykologia ja asiantuntijaa. Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään! 


 
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot