(Poistunut julkaisusta)

Customer Service Coordinator
Lumon Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.9.2020

Haemme nyt Lumon International Oy:n kansainväliseen myyntitiimiin asiakaspalvelusta vastaavaa henkilöä Kouvolaan

Customer Service Coordinatorina työskentelet Keski-Euroopan myynnin tukena vastaten viennin asiakaspalvelusta sekä lisenssipartnereidemme tilaustenkäsittelystä.  Hoidat monipuolisen tehtäväkentän itsenäisesti, mutta tukenasi on konsernin teknisentuen tiimi. Päivittäisiin tehtäviisi kuuluu tilaustenkäsittely, asiakasviestien hoitaminen sekä laskutustoiminnot. Työpisteesi sijaitsee Kouvolassa.

Tehtävässä menestymisen kannalta edellytämme sinulta:

  • tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. tradenomi) sekä työkokemusta kansainvälisen liiketoiminnan tehtävistä
  • hyviä yhteistyötaitoja
  • paineensietokykyä ja kykyä priorisoida omaa työtä
  • oma-aloitteisuutta ja positiivista asennetta
  • sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englanninkielen taitoa

Lisäksi arvostamme:

  • suullista ja kirjallista saksankielen taitoa
  • ymmärrystä tilaus-toimitusprosessista
  • toiminnanohjausjärjestelmän (esim. D365) tuntemusta
  • kokemusta laskutuksesta

Mitä tarjoamme sinulle?

Uskomme, että viihdyt työtehtävässä, jos olet aikaansaava, ratkaisukeskeinen ja asiakaspalveluhenkinen sekä pidät päivittäin vaihtuvista haasteista.

Jokainen lumonilainen tekee merkityksellistä työtä ja työyhteisömme yhteishenki on erinomainen – tästä kertoo kolmesti vuodessa toteutettava henkilöstökyselymme. Tuemme henkilöstön työssäjaksamista Smartum-liikuntasaldolla. Panostamme henkilöstömme osaamiseen ja kehittymiseen tarjoamalla koulutusmahdollisuuksia kaikille henkilöstöryhmillemme. Tarjoamme myös uusia työmahdollisuuksia sekä Suomessa että ulkomailla – noin 10% Suomessa työskentelevistä lumonilaisista vaihtaa tehtävää talon sisällä vuosittain. Lumonilaisena pääset seuraamaan rakennusteollisuuden ja julkisivurakentamisen kehittymistä sekä Suomessa että ulkomailla. Lumon on luotettava ja vakavarainen työnantaja – liiketoimintamme on kasvanut vuosi vuodelta kannattavasti ja hoidamme isona yrityksenä kaikki yhteiskuntavelvoitteet moitteettomasti. Visiomme on olla paras ja halutuin, myös työnantajana – tule mukaan huipputiimiin!

Jos koet olevasi meille sopiva henkilö ja haluat olla rakentamassa Lumonin menestystarinaa, täytä hakemuksesi palkkatoiveineen jo tänään, mutta viimeistään 4.10.2020 osoitteessa www.lumon.fi/rekrytointi

Lisätietoja työtehtävästä antaa Customer Service Manager, Central and Eastern Europe Jari Lipponen +358401587481