(Poistunut julkaisusta)

Customer Service Coordinator
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2018Työn kuvaus:
  Haemme nyt aktiivista ja asiakaslähtöistä tekijää asiakkaamme asiakaspalvelutiimiin. Tiimin vastuulla on tilausten käsittely ja seuranta aina tilausten vastaanotosta toimitukseen ja laskutukseen asti sekä näihin liittyvä asiakaskommunikointi. Tehtävä vaatii jatkuvaa vuorovaikutusta asiakkaiden sekä asiakasyrityksen sisäisten sidosryhmien kanssa, niin paikallisesti kuin globaalistikin.
 
Customer Service Coordinator hoitaa korkean turvallisuustason tuotteiden sekä tuotteisiin liittyvien palveluiden asiakaspalvelutöitä. Tehtävä edellyttää kykyä hahmottaa ja ottaa vastuuta kokonaisuudesta ja samalla pitää huolta myös yksityiskohdista. Numerotarkkuus, järjestelmällisyys ja kyky viedä useita asioita eteenpäin rinnakkain aikataulutetusti ovat tässä työssä menestymisen edellytyksiä.  Hyvä kandidaatti on innokas, aktiivinen ja reipasotteinen, joka toimii hyvin tiimissä ja kykenee myös itsenäiseen työhön.
 
Toivomme hakijalla olevan jonkin verran työkokemusta vientikaupasta sekä tilaus-toimitusketjun hoitamisesta sekä kaupallista peruskoulutusta (tradenomi tai vastaava); olet joko opiskelusi loppuvaiheessa tai jo valmistunut. Hakijalla on oltava edellytykset omaksua myös uusien järjestelmien ja räätälöityjen ohjelmien käyttö.
 
Tehtävässä menestyminen vaatii hyvää suullista sekä kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito on eduksi. Korkean turvatason tuotteiden perusteella asiakkaamme tekee valitusta hakijasta turvallisuusselvitykset.
 
Tehtävä on määräaikainen vuokratyösuhde ajalle 1.10.2018 - 29.3.2019. Tehtävä täytetään heti sopivan kandidaatin löytyessä, joten haethan pikaisesti nettisivujemme kautta www.adecco.fi. Liitä hakemukseesi mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR-konsultti Mia Kettunen numerosta

040 845 1012  tai sähköpostitse

mia.kettunen@adecco.fi  .
 

Asiakkaan tehtävänimike:  Customer Service Coordinator


Sijainti:  VANTAA


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Mia Kettunen, +358408451012


Toimipaikka:  VANTAA