(Poistunut julkaisusta)

CUSTOMER SERVICE COORDINATOR
Parker Hannifin Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2018

Tämä on mahdollisuus sinulle, joka olet asiakaspalveluhenkinen ja pidät ongelmien ratkomisesta.

Haluamme tarjota mahdollisuuden ponnahtaa asiakkaidemme arvostamaan yritykseen, jossa tulevaisuuden tähtihenkilöille on uramahdollisuuksia tarjolla.

Asiakaspalveluyksikössämme Vantaalla on paikka auki sinulle, joka haluat luoda menestyksekästä uraa yhdessä maailman tunnetuimmista hydrauliikka- ja pneumatiikka-alan yrityksistä. Tiimissämme tuemme toisiamme onnistumaan ja sitoudumme erinomaiseen asiakaspalveluun.

Tehtävissäsi tulet saamaan valtavasti kokemusta tilaus-toimitusketjusta. Pääset omalla panoksellasi auttamaan asiakkaitamme ja myyjiämme onnistumaan. Saat hyvän perehdytyksen tuotteisiimme, jotta osaat opastaa asiakkaitamme tuotteiden osalta. Olet yhteydessä tehtaisiimme ja pääset näin tutustumaan myös globaaliin organisaatioomme. Myyjiemme kanssa toimit läheisessä yhteistyössä auttaen heitä asiakkuuksien hallinnassa ja jälkimarkkinoinnissa. Asiakkailtamme saat oppia valtavasti toimialan kehityksestä ja koordinaattorilla onkin mahdollisuus vastata myös omista asiakkuuksista.

Toivottavaa olisi, että olet näppärä Excelin kanssa ja perus it-taidot ovat hallinnassasi. Voit olla vastavalmistunut tai jo aikaisempaa kokemusta alalta omaava. Tärkeä on, että olet itsenäinen, reipas ja oma-aloitteinen. Sinulla on tekninen koulutustausta, tai aiempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä tekniseltä alalta. Koulutuksesi voi olla myös kaupallinen. Viihdyt menevässä ympäristössä, jossa asioihin reagoidaan nopeasti ja ongelmat selvitetään positiivisella asenteella.  Keskustelet mielelläsi myös suoraan asiakkaiden kanssa. Kansainvälisessä yrityksessä tarvitset tietysti yhtä lailla suomen- kuin englanninkieltäkin.

Lähetäthän CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 18.9.2018 osoitteessa www.mercuriurval.com viitteellä FI-13022. Jos haluat tietää lisää tehtävästä, ota yhteyttä Mercuri Urvalin konsultteihin Eveliina Sainioon p. 0406370889  tai Heimo Haloseen p. 0407063635.