Customer Service Coordinator - Turku
Eilakaisla

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2021

Hei sinä reipas, huolellinen ja toimeen tarttuva tyyppi! Etsimme asiakasyrityksellemme Algol Chemicals Oy:lle Customer Service Coordinaattoria vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi pian.


Tehtäviisi kuuluvat 

Työpäiväsi koostuvat monipuolisista ja vaihtelevista tehtävistä. Työtehtäviin kuuluu jonkin verran ostotilausten tekoa Euroopan alueella, tilausten tallentamista sekä reklamaatioiden ja hyvitysten käsittelyä. Lisäksi kommunikoit sisaryritysten, kansainvälisten toimittajien ja varaston kanssa, 
järjestät kuljetuksia ja lähetyksiä sekä vahvistat myyntejä sekä ostoja. Hoidat asiakaspalvelutilanteet ammattitaidolla ja olet tarvittaessa yhteydessä asiakkaisiin ja toimittajiin.

 
Toivomme sinulta 

Etsimällämme henkilöllä on aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelusta, ymmärrys toimitusketjun rakenteesta sekä mahdollisesti kaupallinen koulutustausta tai kokemusta vastaavista tehtävistä pidemmältä ajalta. Tuotevalikoima on laaja, joten olet valmis oppimaan ja ottamaan itse asioista selvää.

 Lisäksi tehtävässä menestyy henkilö, joka on ulospäinsuuntautunut, huolellinen eikä hätkähdä muuttuvia tilanteita eli on nopeatempoinen ja toimeen tarttuva. Organisointi- ja priorisointitaidot ovat tässä tehtävässä myös tärkeitä taitoja. Tehtävässä tehdään paljon yhteistyötä kansainvälisellä tasolla, joten osaathan englantia sujuvasti ja ruotsinkielentaito on iso etu. Omaat hyvät ryhmätyöskentelytaidot ja aikaisempi CRM-järjestelmän käyttö katsotaan eduksi.


Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkokonaisuuden loistoporukassa kansainvälisessä perheyrityksessä. 

Lisätietoa tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Helinä Lehto +358 50 513 5157 tai helina.lehto@eilakaisla.fi

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 22.6.2021 mennessä osoitteessa https://kaislanet.eilakaisla.fi.
 

Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1465011
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 22.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Turku, Varsinais-Suomi