(Poistunut julkaisusta)

Customer Service Coordinator, Stora Enso, Joensuu
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2020
Oletko innokas tiimipelaaja, omaat tarkan luonteen ja olet kiinnostunut työskentelemään kansainvälisessä ympäristössä? Jos sanoit kyllä, tämä voi olla paikkasi! Etsimme nyt määräaikaista Customer Service Coordinatoria osaksi Stora Enson Wood Products-yksikköä Joensuun Uimaharjun Sahalle. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä kartuttamaan osaamistasi kansainvälisessä ja arvostetussa yrityksessä monipuolisten työtehtävien parissa. Mikäli kiinnostuit, lue lisää alta ja hae paikkaa jo tänään- etenemme haussa nopealla aikataululla!
KUVAUS
Tässä työtehtävässä tulet toimimaan osana kansainvälistä tiimiä, jossa työtehtävänäsi on olla osa tilaus- ja toimitusketjua. Toimit linkkinä eri sidosryhmien välillä, joihin kuuluu mm. logistiikkaosastot, asiakkaat, jakeluyhtiöt ja eri sahojen toimihenkilöt. Työtehtäviisi kuuluu mm. sopimusten teko, laskuttaminen, toimitusaikojen tarkastaminen ja asiakirjojen dokumentaatio. Roolissasi kehität tilaustoimitusprosesseja entistäkin toimivammiksi. Työssä lähes kaikki kommunikaatio tiimin ja asiakkaiden kanssa tapahtuu englanniksi, joten tässä työssä edellytetään sujuvaa englanninkieltä suullisesti ja kirjallisesti.

Tarjoamme


* Erinomaisen mahdollisuuden kartuttaa osaamista ja kokemusta arvostetussa yrityksessä
* Motivoivan työympäristön ja tukevat kollegat


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Tilaus- toimitusketjuntuki
* Asiakaspalvelu ja yhteydenpito sidosryhmiin
* Laskutus
* Dokumentointi
* Reklamaatioiden ja hyvityslaskujen teko

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva koulutustausta (esim. ammattikorkeakoulu)
* Aikaisempaa työkokemusta esimerkiksi asiakaspalvelutehtävistä
* Vahvaa osaamista MS Officen ohjelmista, sekä kyky omaksua uusia järjestelmiä (SAP osaaminen katsotaan eduksi)
* Erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot
* Reipas ja innokastyöote
* Ratkaisukeskeisyyttä
* Tarkkuutta ja joustavuutta
* Kyky työskennellä niin itsenäisesti kuin osana tiimiäkin
* Sujuva suomen ja englannin kielitaito, kirjallinen ja suullinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian
* Kesto: 31.5.2020 asti, jatko voi olla mahdollinen
* Sijainti: Uimaharjun Saha, Tehtaantie 1, 81280 Joensuu
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Stora Enson puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille{target="blank"}.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Stora Enso on johtava maailmanlaajuinen uusiutuvien pakkaus-, biomateriaali-, puu- ja paperiteollisuusratkaisujen tuottaja. Tavoitteemme on korvata uusiutumattomat materiaalit innovoimalla ja kehittämällä uusia tuotteita ja palveluja, jotka perustuvat puuhun ja muihin uusiutuviin materiaaleihin. Työllistämme noin 26 000 henkilöä yli 35 maassa.

Uimaharjun sahalla tuotetaan sahatavaraa rakennusteollisuuden käyttöön. Uimaharjun sahalla tuotetaan myös muita innovatiivisia puutuotteita, joiden avulla pystytään rakentamaan vastuullisia ja pitkäikäisiä ulkorakenteita.