(Poistunut julkaisusta)

Customer Service Coordinator - Espoo
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.3.2020
Hei sinä reipas, huolellinen ja toimeen tarttuva henkilö! Etsimme asiakasyrityksellemme Algol Chemicals Oy:lle Customer Service Coordinaatoria vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi pian. Henkilö rekrytoituu suoraan asiakasyritykseen.

Tehtävän kuvaus

Työpäiväsi koostuvat monipuolisista ja vaihtelevista tehtävistä. Työtehtäviisi kuuluu jonkin verran ostotilausten tekoa Euroopan alueella, tilausten tallentamista sekä reklamaatioiden ja hyvitysten käsittelyä. Lisäksi kommunikoit sisaryritysten ja varaston kanssa, järjestät kuljetuksia ja lähetyksiä sekä vahvistat myyntejä ja ostoja. Hoidat asiakaspalvelutilanteet ammattitaidolla ja olet tarvittaessa yhteydessä asiakkaisiin.

Toivomme sinulta

Etsimällämme henkilöllä on aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelusta, ymmärrystä toimitusketjun rakenteesta sekä mahdollisesti kaupallinen koulutustausta. Yrityksen tuotevalikoima on laaja, joten olet valmis oppimaan ja ottamaan asioista selvää.
Lisäksi tehtävässä menestyy henkilö, joka on ulospäinsuuntautunut, huolellinen eikä hätkädä muuttuvia tilanteita eli on nopeatempoinen ja toimeen tarttuva. Organisointi- ja priorisointitaidot ovat tässä tehtävässä myös tärkeitä taitoja. Yrityksessä tehdään yhteistyötä kansainvälisellä tasolla, joten osaathan englantia sujuvasti ja omaat hyvät ryhmätyötaidot. Aikaisempi kokemus CRM järjestelmän käytöstä katsotaan eduksi.

Tarjoamme

Asiakasyrityksemme tarjoaa monipuolisen ja haastavan tehtäväkokonaisuuden loistoporukassa kansainvälisessä perheyrityksessä. Tulet työskentelemään Espoossa osana neljän hengen tiimiä, johon kuuluu myös neljä henkilöä Tallinnassa. Lisäksi saat lounasedun, virikesetelit ja kattavan perehdytyksen.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Ella Rintamäki / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi ja henkilöstökonsultti Heidi Martiala-Welin puh. 030 6090 524 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 5.4.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.