(Poistunut julkaisusta)

Customer Service Assistant
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.10.2019
Kiinnostuin Strykerilla olevasta avoimesta positiosta, koska minua kiinnosti mahdollisuus yhdistää terveydenhoitoalan toimintaympäristö sekä kaupallinen koulutukseni. Iso plussa oli myös yrityksen kansainvälisyys ja pitkä historia markkinoilla. Nyt kun katson taakseni ja mietin valintaani lähteä työskentelemään Strykerilla, en voi muuta kuin iloita, millaiseen tiimiin olen päässyt osaksi.
-Salla, Customer Service Assistant, Stryker
KUVAUS
Tarjoamme
- Mielenkiintoisen työympäristön yhden maailman suurimmista lääketieteellistä tekniikkaa ja ortopedisiä instrumentteja valmistavista yrityksistä


* Strykerin työyhteisön, joka koostuu alan parhaista ammattilaisista


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Asiakaspalvelu puhelimitse ja sähköpostin välityksellä
* Tilaustenkäsittely
* Toimitusaikojen seuranta, laskutus sekä tuotekyselyt
* Tuotereklamaatiot
* Yrityksen myyjien tukeminen
* Tarjousten työstäminen yhdessä myynnin kanssa


Tehtävä sopii sinulle, joka haluat ottaa seuraavan askeleen urallasi ja haastaa itsesi mielenkiintoisessa työympäristössä. Työ on nopeatempoista ja vaatii tekijältään hyviä priorisointitaitoja sekä vastuunottoa. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden kehittyä kansainvälisessä organisaatiossa, jossa löytyy myös etenemismahdollisuuksia.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva koulutus sekä aiempaa työkokemusta
* Tarkka työote, etenkin numeroiden kanssa
* Hyvät priorisointitaidot
* Kyky työskennellä nopeatempoisessa työympäristössä


Sinulla tulee myös olla aiempaa työkokemusta, mutta pitkää työhistoriaa tärkeämpänä koemme kuitenkin hyvän asenteen ja halun oppia uutta. Tämän lisäksi tietotekniset taitosi tulee olla hyvällä tasolla ja uusien järjestelmien oppiminen vaivatonta. Lisäksi kommunikoit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksikin.

Etsimämme henkilö on


* Yhteistyökykyinen
* Huolellinen
* Itsenäinen


Muuta tietoa

Aloitus: Mahdollisimman pian

Kesto: 12 kuukautta, jatko mahdollinen

Sijainti: Äyritie 8, Vantaa

Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Strykerin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Stryker Ab on johtava, yksi maailman suurimmista lääketieteellistä tekniikkaa ja ortopedisiä instrumentteja valmistavista yrityksistä. Konserni on edustettuna ympäri maailmaa ja sen toimialoihin kuuluvat mm. tekonivelkirurgia, murtumakirurgia sekä tähystyskirurgia. Suomessa heidän tuotteensa ja toimintatapansa ovat saaneet vahvaa luottamusta asiakaskuntansa keskuudessa. Strykerin työyhteisö koostuu alan parhaista ammattilaisista. Yrityksen toimintaa ohjaavat arvot ovat rehellisyys, määrätietoisuus, nopeus ja vastuullisuus.