(Poistunut julkaisusta)

Customer Service Agent
LänsiAuto

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021

Etsimme nyt kasvavaan joukkoomme ratkaisukeskeistä ja aktiivista asiakaspalvelutyöntekijää työskentelemään pääkaupunkiseudun toimipisteissämme, pääasiassa Espoon toimipisteessämme. LänsiAuto tarjoaa Enterprise-brändin alla autovuokraamopalveluita Suomessa.

Customer Service Agentina palvelet asiakkaitamme vuokra-autoasioissa. Pääsääntöisiin tehtäviisi kuuluu ensiluokkaisen palvelun tarjoaminen niin kasvotusten, puhelimitse kuin sähköpostitsekin. Esittelet autot asiakkaille, tarkistat niiden kunnon vuokrauksen jälkeen ja huolehdit autojen valmistelusta seuraavaa asiakasta varten. Lisäksi myyt lisätuotteita ja -palveluja asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Hakemamme henkilö jakaa kanssamme intohimomme erinomaiseen asiakaspalveluun. Työntekijänä olet positiivinen, joustava ja ahkera.

Odotamme sinulta

  • kokemusta asiakaspalvelusta
  • intoa ja mielenkiintoa oppia lisää vuokraamoliiketoiminnasta
  • erinomaista suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen. Tehtävä edellyttää voimassa olevaa ajokorttia. Espoon toimipiste sijaitsee autotalomme yhteydessä.

Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä yhdessä kasvavan liiketoiminnan kanssa, kehittyvällä alalla. Pääset työskentelemään kansainvälisessä ympäristössä, jossa niin asiakkaat kuin kollegatkin ovat eri maista. Saat mahdollisuuden rakentaa urapolkuasi autoalalla ja tarjoamme sinulle siihen tarvittavan tuen.

Lisätietoa antaa General Manager Martin Kullas, puh. +358440363931, maanantaina 18.1. klo 10-12, keskiviikkona 20.1. klo 14-16 tai tiistaina 26.1. klo 10-12.

Kiinnostuitko? Hae 31.1.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi CV:n kera alla olevan linkin kautta.