(Poistunut julkaisusta)

Customer Service Agent
LänsiAuto Rent Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2020

Enterprise laajenee Pohjoiseen – haluatko olla osana kasvutarinaamme?

 

Aloitimme vuokraamotoimintamme Enterprise-brändin alla pääkaupunkiseudulla tammikuussa 2019. Laajennamme nyt liiketoimintaamme Pohjois-Suomen lentokentille, ja etsimme kasvavaan joukkoomme vastuuntuntoisia ja ratkaisukeskeisiä asiakaspalvelijoita. Loppuvuoden aikana avaamme toimipisteet Oulun, Rovaniemen, Kittilän ja Kuusamon lentokenttien yhteyteen.

Customer Service Agentina palvelet asiakkaitamme vuokra-autoasioissa. Pääsääntöisiin tehtäviisi kuuluu ensiluokkaisen palvelun tarjoaminen niin kasvotusten, puhelimitse kuin sähköpostitsekin. Esittelet autot asiakkaille, tarkistat niiden kunnon vuokrauksen jälkeen ja huolehdit autojen valmistelusta seuraavaa asiakasta varten. Lisäksi huolehdit toimipisteen päivittäisitä rutiineista ja varmistat, että kaikki toimii kuten pitää.

Hakemamme henkilöt jakavat intohimomme erinomaiseen asiakaspalveluun sekä omaavat oma-aloitteisen ja kaupallisen asenteen. Tarjoamme tilaisuuden päästä vaikuttamaan uusien toimipisteiden käynnistämiseen ja olemaan mukana niiden kehittämisessä. Saat mahdollisuuden rakentaa urapolkuasi autoalalla, ja me tarjoamme sinulle siihen tarvittavan tuen.

 

Odotamme sinulta

  • kokemusta asiakaspalvelusta
  • intoa ja mielenkiintoa oppia lisää vuokraamoliiketoiminnasta
  • erinomaista suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi.

 

Customer Service Agentimme työskentelevät vuoroissa, joten edellytämme, että pystyt työskentelemään joustavasti myös iltaisin, viikonloppuisin ja pyhinä. Työaika vaihtelee viikoittain tarpeen mukaan, kuitenkin niin, että työtunteja on vähintään 20/kuukausi. Tehtävä edellyttää voimassa olevaa ajokorttia.

Palkattavien joukosta tullaan valitsemaan vastuullinen Customer Service Agent, joka työskentelee asiakaspalvelutehtävissä ja lisäksi vastaa toimipisteen päivittäisistä rutiineista ja toimii General Managerin yhteyshenkilönä.

 

Lisätietoa antaa General Manager Martin Kullas, puh. +358 440363931, arkisin klo 9 – 16.

 

Kiinnostuitko? Hae jättämällä hakemuksesi CV:n kera hakulinkin kautta. Ilmoita hakemuksessasi, missä toimipisteessä haluaisit työskennellä, ja mikäli olet kiinnostunut vastuullisen Customer Service Agentin tehtävästä. Hakuaika päättyy 27. syyskuuta.