(Poistunut julkaisusta)

Customer Service Agent
LänsiAuto Rent Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2020

Aloitimme vuokraamotoimintamme Enterprise-brändin alla pääkaupunkiseudulla tammikuussa 2019. Etsimme nyt kasvavaan joukkoomme ratkaisukeskeistä ja aktiivista asiakaspalvelijaa Turun autotalomme toimipisteeseen.

Customer Service Agentina palvelet asiakkaitamme vuokra-autoasioissa. Pääsääntöisiin tehtäviisi kuuluu ensiluokkaisen palvelun tarjoaminen niin kasvotusten, puhelimitse kuin sähköpostitsekin. Esittelet autot asiakkaille, tarkistat niiden kunnon vuokrauksen jälkeen ja huolehdit autojen valmistelusta seuraavaa asiakasta varten. Lisäksi myyt lisätuotteita ja -palveluja asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Hakemamme henkilöt jakavat intohimomme erinomaiseen asiakaspalveluun sekä omaavat oma-aloitteisen ja kaupallisen asenteen. Työntekijänä olet positiivinen, joustava ja ahkera. Saat mahdollisuuden rakentaa urapolkuasi autoalalla, ja me tarjoamme sinulle siihen tarvittavan tuen.

 

Odotamme sinulta

  • kokemusta asiakaspalvelusta
  • intoa ja mielenkiintoa oppia lisää vuokraamoliiketoiminnasta
  • erinomaista suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi.

 

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja työaika on 37,5 tuntia viikossa. Tehtävä edellyttää voimassa olevaa ajokorttia.

Lisätietoa antaa General Manager Martin Kullas, puh. +358 440363931, arkisin klo 9 – 16.

 

Kiinnostuitko? Hae jättämällä hakemuksesi CV:n kera alla hakulinkin kautta. Hakuaika päättyy 27. syyskuuta 2020.