(Poistunut julkaisusta)

CUSTOMER SERVICE AGENT, Kuopio
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2019
Technopolis on työympäristöjen asiantuntija. Tarjoamme joustavia ja tehokkaita toimitiloja, coworking-tiloja ja niihin liittyviä palveluita. Hoidamme kaiken työtilojen suunnittelusta sekä aula- ja kokouspalveluista ravintoloihin ja siivoukseen. Olemme sitoutuneet asiakastyytyväisyyteen ja omistaja-arvon kasvattamiseen. Meillä on 17 kampusta, joissa toimii 1 600 asiakasyritystä ja niiden 50 000 työntekijää kuudessa maassa Pohjoismaissa ja Itämeren alueella.

 

Technopolis Holding Oyj hakee Kuopioon 

CUSTOMER SERVICE AGENT’IA 

osa-aikaiseen työsuhteeseen.

Customer Service Agent’ina vastaat asiakaspalvelutehtävistä Technopoliksen aulapalvelussa. Tehtävään sisältyy myös hallinnollisia ja asiakkuuksien hoitoon liittyviä avustavia työtehtäviä kuten kokoustilojen varauksia, laskutusta, kulunvalvontaa, avainhallintaa sekä lähtevän ja saapuvan postin käsittelyä.

Odotamme sinulla olevan kokemusta ja kiinnostusta asiakaspalvelutyötä kohtaan. Työn menestyksellinen hoitaminen vaatii positiivista ja asiakaslähtöistä asennetta, hyviä sosiaalisia taitoja sekä kykyä ja rohkeutta tarttua erilaisiin tehtäviin monipuolisissa ja vaihtuvissa asiakaspalvelutilanteissa. Sinulla on kyky kommunikoida sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä ja omaat hyvät IT-taidot. Työntekijänä olet järjestelmällinen ja organisointikykyinen tiimipelaaja, joka voi joustaa työaikojen suhteen.

Technopolis tarjoaa sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävänkuvan. Tukena työssäsi ovat innovatiivinen, asiantunteva ja osaava työyhteisö sekä kansainvälisesti kasvava konserni.

Tehtävässä työtuntien määrä vaihtelee tarpeiden mukaan ollen keskimäärin noin 20 tuntia viikossa ja kyseessä on vuoden mittainen määräaikainen työsuhde. Työt alkavat mahdollisimman pian ja työsuhde solmitaan ManpowerGroup Oy:n kanssa. 

Technopolis-konserniyhtiöiden työnhakijarekisterin tietosuojaseloste löytyy oheisen linkin takaa

https://www.technopolis.fi/app/uploads/2018/05/Ty%C3%B6nhakijarekisterin-tietosuojaseloste-Toukokuu-2018-ID-228288.pdf

Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si ja hakemuksesi osoitteessa www.manpower.fi  viimeistään 18.9.2019 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Consultant Tiina Venäläinen p. 050 300 4372 tai tiina.venalainen@manpowergoup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.