(Poistunut julkaisusta)

CUSTOMER SERVICE AGENT, Kuopio
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2018
Technopolis Oyj tarjoaa yrityksille parhaan osoitteen menestykseen kuudessa maassa Pohjoismaissa ja Baltiassa. Technopolis kehittää, omistaa ja hallinnoi 20 älykästä yrityskeskittymää ja tarjoaa moderneja muuntojoustavia tiloja sekä palveluita. Technopoliksen ydinarvona on jatkuvasti ylittää asiakkaiden odotukset tarjoamalla erinomaiset puitteet ja ratkaisut 1 600 yritykselle ja 50 000 työntekijälle Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Virossa, Venäjällä ja Liettuassa. Technopolis Oyj osake (TPS1V) on listattu Nasdaq Helsingin pörssiin.

 

Technopolis Oyj hakee Kuopioon

CUSTOMER SERVICE AGENT’IA 

osa-aikaiseen työsuhteeseen.

Customer Service Agent’ina vastaat asiakaspalvelutehtävistä Technopoliksen aulapalvelussa. Tehtävään sisältyy myös hallinnollisia ja asiakkuuksien hoitoon liittyviä avustavia työtehtäviä kuten kokoustilojen varauksia, laskutusta, kulunvalvontaa, avainhallintaa sekä lähtevän ja saapuvan postin käsittelyä.

Odotamme sinulla olevan kokemusta ja kiinnostusta asiakaspalvelutyötä kohtaan. Työn menestyksellinen hoitaminen vaatii positiivista ja asiakaslähtöistä asennetta, hyviä sosiaalisia taitoja sekä kykyä ja rohkeutta tarttua erilaisiin tehtäviin monipuolisissa ja vaihtuvissa asiakaspalvelutilanteissa. Sinulla on kyky kommunikoida sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä ja omaat hyvät IT-taidot. Työntekijänä olet järjestelmällinen ja organisointikykyinen tiimipelaaja, joka voi joustaa työaikojen suhteen.

Technopolis tarjoaa sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävänkuvan. Tukena työssäsi ovat innovatiivinen, asiantunteva ja osaava työyhteisö sekä kansainvälisesti kasvava konserni.

Tehtävässä työtuntien määrä vaihtelee tarpeiden mukaan ja työsuhde on määräaikainen ja kestää alkuun kesäkuun 2019 loppuun asti. Työt alkavat mahdollisimman pian ja työsuhde solmitaan ManpowerGroup Oy:n kanssa. Haastattelemme ja teemme valintoja jo hakuaikana, joten toimithan ripeästi!

Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si ja hakemuksesi oheisen "Hae"-painikkeen kautta 21.10.2018 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Recruitment Consultant Tiina Venäläinen p. 050 300 4372 tai tiina.venalainen@manpowergoup.fi

Technopoliksen työnhakijarekisterin tietosuojaseloste

https://www.technopolis.fi/app/uploads/2018/05/Työnhakijarekisterin-tietosuojaseloste-Toukokuu-2018-ID-228288.pdf 

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.