(Poistunut julkaisusta)

Customer Service Agent, kokoaikainen, equensWorldline Oy, Helsinki
equensWorldline

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.4.2019

Oletko valmis ottamaan paikkasi kasvavassa ja kansainvälisessä yrityksessä? Löytyykö sinulta luonnetta ratkoa uusia haasteita ja intoa saada hommat hoidettua? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Customer Service Agent!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, equensWorldline Oy:lle, asiakaspalvelijoita Helsingin Pitäjänmäkeen. Tarjolla on kokoaikaisia ja osa-aikaisia tehtäviä sekä vakituisia että määräaikaisia positioita. Aloitukset tehtävässä on syksyllä 2019.

Customer Service Agentin tehtävässä vastaat kuluttaja-asiakkaiden maksu- ja pankkikortteihin liittyvästä asiakaspalvelusta puhelimitse. Toivomme sinun motivoituvan asiakkaiden laadukkaasta palvelemisesta – et tyydy keskinkertaiseen palveluun, vaan haluat ylittää asiakkaiden odotukset. Vuoroja on tarjolla niin päivä- ja iltavuorossa kuin myös 24/7-palvelussa. Toivomme sinulta joustavuutta työvuorojen suhteen. Etsimme henkilöitä sekä kolmivuoro- että kaksivuoro tiimeihin. Kerrothan hakemuksessasi käytettävyydestäsi!

Valitulle henkilölle tullaan tekemään turvaselvitys.

Pääasialliset tehtävät

 • Asiakaspalvelutehtävät call center-ympäristössä
 • Olet yhteydessä asiakkaisiin niin puhelimitse kuin sähköpostitse
 • Hoidat työtehtäviä liittyen maksukorttipalveluihin

Odotamme sinulta

 • Palveluhenkisyyttä ja hyvää kommunikaatiotaitoa
 • Erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa
 • Proaktiivista työotetta sekä halua oppia rahoitusalasta

Tarjoamme sinulle

 • Mahdollisuuden tutustua ja kehittyä rahoitusalalla
 • Mukavan ja energisen tiimin
 • Paikan kasvavasta yrityksestä
 • Hyvän perehdytyksen
 • Kannustavan työyhteisön tuen

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 13.8. , mutta nopeus on valttia! Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Marjukka Laakso (marjukka.laakso@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.