(Poistunut julkaisusta)

Customer Service Agent, Eden Springs, Vantaa
Eden Springs

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.12.2019

Eden Water & Coffee Company toimii jo 25 vuoden kokemuksella 18. maassa. Edenistä on tullut Euroopan johtava kahvi- ja vesiratkaisujen toimittaja yrityksille. Edenin arvot: Me välitämme, Me uskallamme, Me erotumme. Nämä arvot innoittavat meitä kehittymään ja panostamaan menestyksekkääseen tulevaisuuteen.

Etsimme nyt Edenille uutta henkilöä tehtävään:

Customer Service Agent (Asiakaspalvelija)

Asiakaspalvelutyöntekijänä työskentelet toimistollamme Vantaalla ja autat asiakkaitamme heidän tarpeissaan. Olet etsimämme henkilö, jos pidät asiakaspalvelutyöstä ja haluat tehdä kaikkesi, jotta asiakkaat olisivat tyytyväisiä. Työsuhde on kokoaikainen, voimassa toistaiseksi ja alkaa välittömästi.

Työtehtävät:
Työtehtäviisi kuuluvat yritysasiakkaiden palveleminen puhelimitse sekä sähköpostitse ja tämän lisäksi myös yhteydenpito myynti- ja jakeluosastoihimme Suomessa. Autat ratkaisemaan asiakkaan ongelman ja varmistat, että asiakas kokee saaneensa parasta mahdollista palvelua. Työhön sisältyy myös jonkin verran hallinnollisia tehtäviä ja lähtevien puheluiden käsittelyä laadun varmistamiseksi.

Asiakaspalvelukeskuksemme noudattaa konseptia one - stop- shop, eli työtehtävämme kattavat kaiken asiakkaiden kyselyihin vastaamisesta laskentatoimeen ja lisämyyntiin puhelimitse ja sähköpostilla. Asiakaspalvelun lisäksi myös osto/vuokrasopimusten ja hinnastojen päivitys, laskutus ja maksamattomien maksujen perintä ja yhteistyö perintätoimistojen kanssa kuuluvat työnkuvaan.

Sinusta:
Tärkeimmät työvälineesi ovat puhelin ja tietokone. Aiempi kokemus asiakaspalvelu- ja B2B-työstä sekä työskentelystä call centerissä luetaan eduksi. Odotamme sinulta sitoutumista työhön, ammattimaista otetta sekä järjestelmällisyyttä, joustavuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Pääasiallisena tehtävänäsi on vastata yritysasiakkaidemme puheluihin ja sähköposteihin ja auttaa heitä ongelman ratkaisemisessa.

Tarjoamme:
- Jännittävät ja haastavat projektit dynaamisessa liiketoiminnassa
- Laajat kehitysmahdollisuudet
- Nopeat päätöksentekoprosessit
- Kiinteä kuukausipalkka ja provisio

Lähetä hakemuksesi ohessa olevan hakulinkin kautta, tai sivuiltamme www.adecco.fi. Kannattaa hakea tehtävää mahdollisimman nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Adeccon Senior HR konsultti Juhani Äikäs, 040 663 4711, juhani.aikas@adecco.fi. Haku on auki 3.2.2020 asti.