Customer Service Advisor
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.2.2021

Etsimme nyt asiakkaallemme Kekkilä Oy:lle kahta Customer Service Advisoria määräaikaisiin työsuhteisiin. 

Työtehtäväsi:

Kekkilässä työskentelet monipuolisissa asiakaspalvelun tehtävissä osana tiivistä neljän hengen asiakaspalvelutiimiä. Toisessa, 24kk:n opintovapaan sijaisuudessa tehtäväsi painottuvat ulkomaanviennin asiakaspalveluun ja toisessa, 8kk:n määräaikaisuudessa pääset työskentelemään laaja-alaisesti sekä viennin että kotimaan myynnin asiakaspalvelutehtävissä tiimiäsi avustaen.

Työtehtäviisi kuuluvat muun muassa yritysasiakkaiden asiakaspalvelu pääasiassa sähköpostitse, asiakaspalautteiden käsittely, tilausten vastaanotto ja vieminen järjestelmään sekä vientidokumenttien hallinta. Lisäksi työskentelet tiiviissä yhteistyössä eri sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien, kuten myynnin, logistiikan ja tavarantoimittajien kanssa. Pääset työskentelemään mielenkiintoisissa työtehtävissä kansainvälisessä yrityksessä, jossa kohtaat asiakkaita ja kollegoita ympäri maailmaa. 

Mitä odotamme sinulta?

- Loistavia asiakaspalvelutaitoja sekä aitoa halua tarjota ystävällistä ja laadukasta palvelua

- Aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä, eduksesi katsomme kokemuksen logistiikka- ja vientitehtävistä

- Tehtäviin soveltuvaa, esim. kaupallista tai logistiikka-alan koulutusta

- Suomen ja englannin kielen sujuvaa viestintäosaamista, muu kielitaito katsotaan eduksi

- Hyviä IT-taitoja ja näppäryyttä erilaisten järjestelmien kanssa työskentelemiseen, arvostamme myös kokemusta toiminnanohjausjärjestelmien ja/tai CRM-järjestelmien käytöstä (Business Central, Salesforce)

- Avointa asennetta ja kykyä kohdata asiakkaita erilaisista kulttuureista ympäri maailmaa

- Erinomaisia yhteistyötaitoja työskennellä yhdessä tiimin sekä eri sidosryhmien kanssa

- Joustavuutta sekä kykyä työskennellä paineen alla nopeasti muuttuvissa tilanteissa

- Itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta sekä intoa uuden oppimiseen

Mitä asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle?

Kekkilässä uskotaan siihen, että tavoitteet saavutetaan toimimalla yhdessä, olemalla luotettavia ja ketteriä sekä keskittymällä asiakkaan tarpeisiin. Kekkilä tarjoaa sinulle tiiviin ja mukavan työporukan, innostavan työympäristön hyvien kulkuyhteyksien varrella Vantaalla sekä mahdollisuuden työskennellä osittain myös etänä. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen sekä tiimin täyden tuen.

Kekkilä Oy on osa Kekkilä-BVB:tä, joka on Euroopan suurimpia kasvualustojen tuottajia. Valmistamme ja markkinoimme korkealaatuisia kasvualustoja, lannoitteita ja muita puutarhatuotteita kuluttajille, ammattiviljelijöille ja viherrakentajille. Tuotemerkkejämme ovat Kekkilä, Kekkilä Professional, Hasselfors Garden, BVB Substrates ja Florentus. Olemme markkinajohtaja Suomessa, Ruotsissa ja Hollannissa. Tuotteitamme viedään yli 100 maahan. Kekkilä-BVB:n liikevaihto on 250 miljoonaa euroa. Yrityksen palveluksessa on yli 500 henkilöä Suomessa, Ruotsissa, Alankomaissa, Saksassa, Espanjassa ja Virossa.

Kasvamisen ilon jakaminen on intohimomme. Haluamme kasvaa yhdessä kumppaneidemme, asiakkaidemme ja kuluttajien kanssa. Kekkilä -BVB on osa Vapo Groupia.

www.kekkila.fi

https://www.kekkila-bvb.com/

Kuulostaako tämä sinulle sopivalta mahdollisuudelta? Hienoa!

Rekrytointi toteutetaan rekrytointitoimeksiantona WorkPower Oy:n kanssa, joten kaikki hakemukset ja tiedustelut tulevat WorkPowerin kautta. Liitäthän hakemukseen ansioluettelosi ja hakukirjeesi. Aloitamme hakijoiden etähaastattelut jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimithan pikaisesti. Viimeinen hakupäivä on 9.3.2021.

Heräsikö sinulla kysyttävää?

Käänny rohkeasti meidän puoleemme. Yhteydenottoasi odottaa WorkPower 360° tiimin HR Trainee Berit Alifrosti, p. 040 630 8101 tai berit.alifrosti@workpower.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1428618
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu, Toimistotyö
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 9.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Vantaa