(Poistunut julkaisusta)

Customer Service Advisor
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2019

Työnkuvasi

Toimit asiakaspalvelumme Front office -tiimissä hoitaen päivittäin vaihtelevia asiakasyhteydenottoja ja käsittelet jätehuoltopalveluihin liittyviä tilauksia. Olet osa Palvelumyynnin asiakaspalvelutiimiä, joka käsittelee tilauksia puhelimitse ja sähköpostitse. Tehtävään kuuluu olennaisena osana asiakkaiden neuvontaa ja ohjeistamista jätehuoltopalveluihin liittyvissä asioissa. Tehtävän toimipaikka on Riihimäki.

 

Tarjoamme sinulle

Laaja tarjontamme kiertotalouden palveluita tarjoaa Sinulle taatusti mielenkiintoisen ja haastavan tehtäväkentän. Tueksesi saat oman tiimisi ja muut työkaverit, joiden kanssa yhdessä tarjoamme asiakkaillemme mahdollisimman hyvän palvelukokemuksen. 

 

Odotamme sinulta

Tämä työtehtävä soveltuu erityisen hyvin henkilölle, joka saa energiaa asiakaspalvelutyöstä ja ratkaisee haastavatkin tehtävät hyvillä vuorovaikutus- ja yhteistyötaidoilla. Sinulle on hyödyksi oppimisen halu, positiivinen asenne ja hyvät tiedonhallintataidot ja pystyt toimimaan asiakaslähtöisesti ja tehokkaasti hektisissäkin tilanteissa. 

 

Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 28.7.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa asiakaspalvelupäällikkö Mari Pajukari, puh. +358 40 552 8128.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turva- ja terveystarkastusta, joka voi sisältää myös huumausainetestauksen.