(Poistunut julkaisusta)

Customer Service Advisor, Service Sales
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2018

Työnkuvasi

Osana asiakaspalvelun Front office -tiimiä otat vastaan päivittäin monenlaisia asiakasyhteydenottoja ja käsittelet jätehuoltopalveluihin liittyviä tilauksia. Olet osa Palvelumyynnin asiakaspalvelutiimiä, joka käsittelee tilauksia puhelimitse ja sähköpostitse. Tehtävään kuuluu olennaisena osana myös asiakkaiden neuvontaa ja ohjeistamista jätehuoltopalveluihin liittyvissä asioissa. Tehtävän toimipaikka on Riihimäki. 

Tarjoamme sinulle

Laaja tarjontamme kiertotalouden palveluita tarjoaa Sinulle taatusti mielenkiintoisen ja haastavan tehtäväkentän. Tueksesi saat oman tiimisi ja muut työkaverit, joiden kanssa yhdessä tarjoamme asiakkaillemme mahdollisimman hyvän palvelukokemuksen. 

Odotamme sinulta

Tämä työtehtävä soveltuu erityisen hyvin henkilölle, joka saa energiaa asiakaspalvelutyöstä ja ratkaisee haastavatkin tehtävät hyvillä vuorovaikutus- ja yhteistyötaidoilla. Sinulle on hyödyksi oppimisen halu, positiivinen asenne ja hyvät tiedonhallintataidot. 

Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 11.11.2018. Lisätietoja tehtävästä antaa Toimitusketjupäällikkö Tony Rehn, puh. +358 40 485 58 57, seuraavina päivinä: 1.11. kl. 15.00 – 16.30 sekä 9.11. kl. 14.30 – 16.00.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turva- ja terveystarkastusta, joka voi sisältää myös huumausainetestauksen.