(Poistunut julkaisusta)

Customer Service Advisor, kokoaikainen, Kekkilä Oy, Vantaa
Kekkilä Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2019

Oletko loistava asiakaspalvelija ja valmis uusiin mahdollisuuksiin vientiin liittyvien monipuolisten tehtävien parissa? Nautitko työskentelystä kansainvälisten asiakkaiden kanssa? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Customer Service Advisor! 

 

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme Kekkilälle omatoimista ja vahvasti asiakaspalveluhenkistä Customer Service Advisoria vakituiseen työsuhteeseen Vantaan Äyritielle. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään suoraan asiakkaallemme. 

Customer Service Advisorin tehtävässä työtehtäviisi kuuluvat muun muassa tilausten käsittely ja asiakaspalvelu, sekä vientidokumenttien laadinta ja hallinta. Lisäksi päivittäiseen työhön kuuluu ulkomaisten asiakkaiden tiedusteluihin vastaamista. Työskentelykieli on pääsääntöisesti englanti. Toimit tiiviisti asiakkaiden, myynnin sekä tuotannon kanssa. Varmistat tuotantoaikatauluja tehtailta ja järjestät kuljetukset yhdessä logistiikkakoordinaattoreiden kanssa.

Työ tarjoaa sinulle upean mahdollisuuden työllistyä kansainväliseen ja vastuulliseen tehtävään kasvavalla ja kehittyvällä toimialalla. Sinua odottaa tiivis ja toisia auttava työyhteisö.

Kekkilä Group valmistaa ja markkinoi korkealaatuisia kasvualustoja, lannoitteita ja muita puutarhatuotteita kuluttajille, ammattiviljelijöille ja viherrakentajille. Kekkilä on Suomessa markkinajohtaja ja Ruotsissa ja heidän tuotteitaan viedään yli 70 maahan. Kasvamisen ilon jakaminen on Kekkilän  intohimo. He haluavat kasvaa yhdessä kumppaneidensa, kuluttajiensa ja asiakkaidensa kanssa. Kekkilä Group on osa Vapo Groupia.

 

Pääasialliset tehtävät

 • Tilausten käsittely 
 • Asiakaspalvelu sähköpostitse ja puhelimitse
 • Vientidokumenttien laadinta ja hallinta
 • Sujuvien tuotantoaikataulujen ja kuljetusten varmistaminen

Odotamme sinulta

 • Toimeentarttuvaa ja tarkkaa työotetta
 • Soveltuvia opintoja (esim. tradenomi, kauppatieteet)
 • Vahvaa asiakaspalveluhenkisyyttä ja kokemusta asiakaspalvelutehtävistä
 • Kiinnostusta Kekkilää ja sen kasvavaa toimialaa kohtaan
 • Erittäin sujuvaa englannin kielen taitoa sekä suullisesti että kirjallisesti

Tarjoamme sinulle

 • Vakituisen työsuhteen vakaassa ja kansainvälisessä yrityksessä
 • Tiiviin ja avoimen työyhteisön sekä hyvin valmistellun perehdytyksen
 • Mahdollisuuden oppia logistiikan ja viennin asiantuntijaksi
 • Matalahierarkisen organisaation
 • Hyvät henkilöstäedut (mm. virike-etu, lounasetu ja henkilökuntaetu Kekkilän tuotteisiin)

 

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 18.4, mutta nopeus on valttia! Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Tiia Mäenpää p.+358504637212, tiia.maenpaa@studentwork.com.

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.