(Poistunut julkaisusta)

Customer Service Advisor, kausityö/kesätyö
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2021

Oletko markkinoinnin tai puutarha-alan opiskelija ja etsit alaasi vastaavaa kausityöntekijän paikkaa? Kiinnostaako sinua työskentely innostuneessa ja tiiviissä tiimissä puutarha-alan yrityksessä? Resurssitarpeen kasvaessa etsimme asiakkaallemme Kekkilä Oy:lle lisää kausityöntekijöitä Customer Service Advisor -tehtävään maaliskuun puolesta välistä aina elokuun loppuun asti.

Työtehtäväsi:

Kekkilässä työskentelet monipuolisissa asiakaspalvelun tehtävissä osana Kekkilän asiakaspalvelutiimiä. Keskeinen osa työtäsi on kuluttaja- ja yritysasiakkaiden palveleminen Vantaalla hyvien kulkuyhteyksien varrella Dixissä sekä Multa-asemalla, Tikkurilantiellä. Työtehtäviisi kuuluvat tilausten ja asiakaspalautteiden käsittely sekä asiakaspalvelu puhelimitse ja sähköpostitse. Annat myös tuoteneuvontaa, päivität asiakasrekisteriä, teet kampanjasoittoja ja ylläpidät Facebook-sivustoa. Työtunteja sinulla on 38 tuntia viikossa ja päivittäiset työaikasi vaihtelevat arkisin kello 05.45 – 17.00 välillä.

Mitä odotamme sinulta?

Olet loistava asiakaspalvelija ja sinulla on aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä. Toimit luontevana osana tiivistä tiimiä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Et pelkää työskentelyä kiireessä, sinulla on hyvä paineensietokyky ja hallitset nopeasti vaihtuvia tilanteita. Olet numerotarkka ja huolellinen ja omaat hyvät IT-taidot. Sinulla on sujuva suomen kielen taito ja pärjäät työssäsi myös englannin kielellä. Ruotsin kieli on eduksi. Olet valmis oppimaan uusia asioita ja järjestelmiä. Arvostamme myös kokemusta toiminnanohjausjärjestelmien ja/tai CRM-järjestelmien käytöstä (Business Central, Salesforce). Eduksi katsomme kokemuksen puutarha-ja viheralasta sekä kiinnostuksen alaa kohtaan.

Mitä asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle?

Kekkilässä uskotaan siihen, että tavoittet saavutetaan toimimalla yhdessä, olemalla luotettavia ja ketteriä sekä keskittymällä asiakkaan tarpeisiin. Kekkilä tarjoaa sinulle tiiviin ja kivan työporukan sekä paikan mukavassa työympäristössä ja uusissa toimitiloissa. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen sekä tiimin täyden tuen.

”Perehdytys oli tehokkaasti järjestetty ja täällä on positiiivinen ilmapiiri, jossa kaikilta voi pyytää apua. Voin suositella Kekkilää hyvänä työnantajana” kommentoi edellisen kauden työntekijä.

Kekkilä Oy on osa Kekkilä-BVB:tä, joka on Euroopan suurimpia kasvualustojen tuottajia. Valmistamme ja markkinoimme korkealaatuisia kasvualustoja, lannoitteita ja muita puutarhatuotteita kuluttajille, ammattiviljelijöille ja viherrakentajille. Tuotemerkkejämme ovat Kekkilä, Kekkilä Professional, Hasselfors Garden, BVB Substrates ja Florentus. Olemme markkinajohtaja Suomessa ja, Ruotsissa ja Hollannissa. Tuotteitamme viedään yli 100 maahan. Kekkilä-BVB:n liikevaihto on 250 miljoonaa euroa. Yrityksen palveluksessa on yli 500 henkilöä Suomessa, Ruotsissa, Alankomaissa, Saksassa, Espanjassa ja Virossa.

Kasvamisen ilon jakaminen on intohimomme. Haluamme kasvaa yhdessä kumppaneidemme, asiakkaidemme ja kuluttajien kanssa. Kekkilä -BVB on osa Vapo Groupia.

www.kekkila.fi

https://www.kekkila-bvb.com/

Kuulostaako tämä sinulle sopivalta kausityöpaikalta? Hienoa!

Rekrytointi toteutetaan rekrytointitoimeksiantona WorkPower Oy:n kanssa, joten kaikki hakemukset ja tiedustelut tulevat WorkPowerin kautta. Liitäthän hakemukseesi ansioluettelosi ja hakukirjeen. Aloitamme hakijoiden etähaastattelut jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimithan pikaisesti. Viimeinen hakupäivä on 1.3.2021.

Heräsikö sinulla kysyttävää?

Yhteydenottoasi odottaa HR-konsultti Heta Rohkimainen arkisin kello 9-15 p. 040 630 8101 tai heta.rohkimainen@workpower.fi

Avainsanat: asiakaspalvelu, puutarha-ala, kesätyö, kausityö