(Poistunut julkaisusta)

Customer Service Advisor - Espoo
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2019
Maailmanlaajuiseen Siemens-konserniin kuuluva Siemens Financial Services ABsivuliike Suomessa tuottaa rahoitusratkaisuja mm. lääketieteen, teollisuuden jatoimistotekniikan aloilla toimiville yhteistyökumppaneilleen. Siemens FinancialServices elää vahvan kasvun aikaa ja työllistää maailmanlaajuisesti jo yli 3000henkilöä, joista noin 50 työskentelee Suomessa.
Haemme yhteistyössä Siemens Financial Services AB:n kanssa Customer Service Advisoria työskentelemään Suomen asiakaspalvelutiimissä. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Espoon Derby Business Parkissa Perkkaalla. Tuntimääräsi voivat vaihdella 22,5 -37,5 h /vko välillä. Työsuhde on määräaikainen henkilöstövuokrauksella Eilakaislan kautta alustavasti 30.3.2020 saakka. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävän kuvaus

Tehtävänäsi on toimia aktiivisena osana Siemens Financial Services asiakaspalvelun viiden hengen tiimiä. Työtehtäväsi sisältävät yritysasiakkaiden rahoitussopimuksiin liittyvää palvelua puhelimitse ja sähköpostitse. Tavoitteenasi on ylläpitää laadukkuutta ja tehokkuutta sekä vastata palveluprosessien toimivuudesta. Työtehtäväsi kasvavat ja monipuolistuvat tietotaidon lisääntyessä. Autat omalla aktiivisella otteellasi koko asiakaspalvelutiimiä onnistumaan työssään.Työtä on kokopäiväisesti perehdytysvaiheessa sekä ruuhkahuippuna joulukuussa ja alkuvuodesta, hiljaisempina aikoina noin 3 päivää viikossa. Työaika sijoittuu klo 8.30-16.30 välille.

Haluamme sinut

Työskentelyotteeltasi olet täsmällinen, tehokas, rohkea ja järjestelmällinen - haussa on nyt tekijäluonne hyvällä asenteella! Olet kerryttänyt kokemustasi vastaavista tehtävistä, rahoituspuolen kokemus sekä aikaisempi tausta B2B-puolen asiakastyöstä on eduksi tässä tehtävässä. Työn laatu on sinulle tärkeää, etkä hätkähdä nopeatempoista työympäristöä. Otat aktiivisesti selvää uusista asioista ja luovit haastellisissakin tilanteissa omalla ratkaisukeskeisellä otteellasi ja pidät aikataluista kiinni yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Sinulla on ajantasaiset IT-taidot ja opit nopeasti uusia järjestelmiä. Sinulla on hyvät, vakuuttavat kommunikaatiotaidot ja viestit hyvin niin suomeksi kuin englanniksikin. Ruotsin kielen osaaminen on eduksesi.

Tarjoamme sinulle

Onnistumisen tueksi sinulla on ympärilläsi toimisto täynnä osaavia ja aikaansaavia kollegoita. Tunnelma on rento ja avoin. Toimimme tiiviisti muiden osastojen kanssa, joten pääset laajentamaan omaa ymmärrystäsi rahoitusalan toiminnoista myös muiden osastojen kanssa. Työhyvinvoinnistasi pidetään huolta tarjoamalla erilaisia vapaa-ajan aktiviteetteja ja liikunnan ilosta pääset nauttimaan mm. toimitilojen omalla kuntosalilla.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Marjukka Kinnunen puh. 030 6090 602 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi
Valitulle henkilölle teetetään luottotietojen tarkastus.