(Poistunut julkaisusta)

Customer Service Advisor 37,5h/vko (kesätyöntekijä)
Musti Group Nordic Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.2.2021

Customer Service Advisor 37,5h/vko

Päiväsi koostuu vaihtelevista asiakaspalvelutehtävistä, joissa teet aktiivista asiakaspalvelutyötä ja vahvistat yrityksen erinomaista palvelua konseptimme mukaisesti. Tehtäviisi kuuluu asiakaspalvelu sähköpostitse, puhelimitse ja chatin kautta sekä muut back office työtehtävät. 

Odotamme sinulta

Tehtävässä onnistuminen edellyttää erinomaista suullista ja kirjallista suomen kielen ilmaisua sekä englannin kielen osaamista. Olet yli 18-vuotias, ja sinulla on palvelulähtöinen ja vastuuntuntoinen ajattelutapa. Jos olet positiivinen, tiimihenkinen sekä suurella sydämellä asiakaspalvelua tekevä henkilö, sovit varmasti erinomaisesti vauhdikkaaseen aspatiimiimme!

Miksi kannattaa liittyä Mustijengiin?

Vastassasi on motivoitunut, positiivinen ja huippuhauska työyhteisö. Sinulla on mahdollisuus kehittää omaa työtäsi ja koko Mustiketjua. Kohtaat joka päivä paljon karvaisia asiakkaita ja voit tuoda myös oman nelijalkaisesti mukaan töihin. Saat myös Mustin ja Mirrin uramahdollisuudet (lue uratarinoita) ja hyvät henkilökuntaedut. Työtehtävään tarjoamme kattavan perehdytyksen ja arkeen hyvää tekemisen meininkiä sekä upean ja osaavan tiimin tuen!

Työ alkaa toukokuussa ja tehtävä on määräaikainen kesätyö elo-syyskuulle. Tarkempi aloitus- ja lopetuspäivämäärä on erikseen sovittavissa.

Mikäli kiinnostuit, laita hakemus viimeistään 28.02.2021 mennessä ilmoituksessa olevan linkin kautta. Huomioimme vain rekrytointijärjestelmämme kautta tulleet hakemukset.