(Poistunut julkaisusta)

Customer Relations Specialist rakennusalan digiratkaisujen pariin
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.3.2019
Oletko rakennusalan osaaja, jota kiinnostavat asiakaspalvelutehtävät ja kasvavan yhtiön tiimiin liittyminen? Oletko itseohjautuva ja ratkaisukeskeinen? Congrid Oy etsii nyt vahvistusta henkilökuntaansa, ja tarjoaa sinulle mahdollisuuden kasvattaa kokemustasi asiakassuhteiden kehittämisen parissa! Mikäli haluat tarjota asiakkaille parhaat mahdolliset ratkaisut ja rakentaa samalla kestäviä asiakassuhteita, on tämä positio juuri sinulle!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Customer Relations Specialistia Helsinkiin tai Tukholmaan!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan Congrid Oy:lle. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen esp03@academicwork.fi.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä toimit asiakkaiden tukena ja opastajana Congrid Oy:n tuotteiden parissa. Palvelet Congrid Oy:n asiakkaita ja autat heitä käyttämään uusia rakennusalan tuotteita tehokkaimmalla mahdollisella tavalla. Työskentelet puhelimitse ja sähköpostin välityksellä sekä satunnaisesti työmailla kouluttaen asiakkaita tuotteen käyttöön ja opastaen mahdollisten ongelmien ilmaantuessa. Rakennat ensiluokkaisen opastuksen ja asiakaspalvelun avulla kestäviä asiakassuhteita.

Työtehtäviisi kuuluu:


* Teknisenä tukena toimiminen
* Ratkaisukeskeinen tuotteen käyttöopastus
* Ohjelmistokoulutukset työmailla
* Asiakassuhteiden rakentaminen


Positio antaa upean mahdollisuuden kehittyä alan erikoisasiantuntijaksi ja olla ensimmäisten joukossa digitalisoimassa rakennusalan prosesseja. Congrid Oy tarjoaa myös mahdollisuuden etätyöskentelyyn ja kansainvälistymiseen.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on rakennusalan koulutus ja kokemusta rakennustyömaalla toimimisesta, sillä tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää konkreettista näkemystä alan käytänteistä. Sujuva ruotsin kieli on välttämätön, sillä palvelemme asiakkaitamme ruotsiksi. Mikäli olet tämän lisäksi asiakaspalveluhenkinen, ratkaisukeskeinen ja oma-aloitteinen sekä haluat tehdä joustavasti etätöitä ja matkustaa, on tämä positio juuri sinulle!

Etsimällämme henkilöllä on:


* AMK- tai yliopistopohjainen koulutus rakennusalalta tai kokemusta rakennusalan työnjohdollisista- tai kehitystehtävistä
* Sujuva suomen, ruotsin ja englannin kielitaito
* Halu ratkaista asiakkaan ongelmat
* Itseohjautuva työskentelyote


Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on kokemusta asiakaspalvelutehtävistä valmius matkustaa työn puitteissa ja mahdollisesti työskennellä Tukholmassa tulevaisuudessa. Myös norjan ja muiden kielten taitaminen lasketaan eduksi.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: Vakituinen

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan, pohja + provisio

Julkaisupäivämäärä: 29.3.2019

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Lue lisää tehtävänkuvasta Congrid Oy:n blogista!