(Poistunut julkaisusta)

Customer Relations Manager
Dream Broker Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.6.2018

Oletko valmis johtamaan viestinnän vallankumousta?

Etsimme kokeneita myynnin ja asiakkuuksienhallinnan ammattilaisia työskentelemään avainroolissa Customer Relations Manager. Tässä roolissa keskittyisit arvonluontiin, myyntiin ja vaativiin implementointeihin asiakkaillemme kansainvälisesti sekä asiakkuudenhoitomalliemme ja asiakkuudenhoitotiimiemme kehittämiseen. Henkilökohtaisista kyvyistäsi ja tavoitteistasi riippuen sinulla olisi myös mahdollisuus työskennellä teknisen asiantuntijan ja myynnin tuen rooleissa (Sales Engineer) enterprise-myynnin lisäksi.

Roolissa Customer Relations Manager työskentelisit kansainvälisessä Customers-tiimissämme, joka vastaa matriisiroolissa Dream Brokerin asiakkuudenhoitomallista, asiakasarvon luonnista, asiakastyytyväisyydestä ja asiakkuuksien kasvusta sekä pysyvyydestä kaikilla markkinoillamme yhteistyössä muiden myynti-, asiakkuudenhoito ja markkinointitiimiemme kanssa. Roolissasi raportoisit suoraan Dream Brokerin asiakkuus- ja teknologiajohtajalle.

Ollaksesi menestyksekäs roolissa Customer Relations Manager olisi eduksi, jos sinulla olisi valtaosa alla listatuista ominaisuuksista. Arvostamme kuitenkin eniten potentiaaliasi kasvaa tähdeksi näillä osa-alueilla!

  • Suoramyynti- tai asiakkuudenhoitokokemusta hyvin tuloksin
  • Hyvät analyyttiset ja kognitiiviset kyvyt
  • Kokemusta johtoryhmätason henkilöiden kanssa työskentelystä
  • Taustaa projektiorganisaatioiden ja kumppanien kanssa toimimisesta esimiehenä, ostajana tai konsulttina
  • Kyky omaksua ja ottaa omistajuutta laajoista kokonaisuuksista
  • Vahvat viestintätaidot ja asiasorientoitunut lähestymistapa
  • SaaS-mallin, strategian ja CXO-ajattelutavan ymmärtäminen
  • Sujuvuus englanninkielessä
  • Vähintään alempi korkeakoulututkinto.

Tarjomme sinulle mahdollisuuden vaikuttaa voimakkaasti yhtiön kasvuun ja menestykseen. Olisit välittömästi liiketoimintamme ytimessä tuottamassa arvoa avainasiakkaillemme yhdessä Dream Brokerin ja asiakkaidemme johdon kanssa. Dream Broker on kasvuyritys ja tarjoamme sinulle haastavia kansainvälisiä tehtäviä sekä mahdollisuuden nopeaan urakehitykseen.

Olemme valmiita palkkaukseen niin pian, kun löydämme sopivan henkilön, joten toimi nopeasti!

Toimistosi olisi Ruoholahdessa Helsingissä ja työhösi kuuluisi myös säännöllistä matkustamista Pohjoismaissa ja Keski-Euroopassa.

Mikäli tarvitset lisätietoja, ole yhteydessä asiakkuus- ja teknologiajohtaja Ville Pelliseen (+358 45 268 1800).

Hakeaksi positiota lähetä CV:si osoitteeseen careers@dreambroker.com ja otsikoi viestisi ’Customer Relations Manager.