(Poistunut julkaisusta)

Customer Operations Manager
SGS Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2018

Haemme nyt Helsingin toimipisteeseen OGC (Oil, Gas and Chemicals) liiketoimintaan

Customer Operations Manageria

Tehtävässä vastaat OGC:n (Oil, Gas and Chemicals) asiakaspalvelusta ja tilaus- ja toimitusketjun hallinnasta yhdessä muun tiimin kanssa. Ylläpidät ja kehität asiakassuhteita ja toimit tilaus-toimitusketjussa ensisijaisena yhteyshenkilönä asiakkaan ja omien tarkastajiemme sekä laboratoriomme välissä.

Menestyt tehtävässä, kun sinulla on hyvä toimialan tuntemus, petrokemian tuotetuntemus on ehdottomasti plussaa. Olet asiakaslähtöinen, paineensietokykyinen ja joustava tiimipeluri. Sinulla on kyky tunnistaa asiakkaan tarpeet ja toimia ratkaisukeskeisesti erilaisissa tilanteissa. Hallitset tilaus-toimitusketjun käsittelyn erilaisissa järjestelmissä, ja olet tottunut välillä hektiseenkin toimintaympäristöön. Kansainväliset ympyrät ovat sinulle tuttuja ja kommunikoit sujuvasti suomen kielen lisäksi englannin kielellä. Muu kielitaito luetaan eduksi. Päivittäisten rutiinien ohella olet myös kiinnostunut osallistumaan toimintojen kehittämiseen.

Sinussa korostuu asiakaslähtöinen ajattelu ja erinomaiset vuorovaikutustaidot. Olet tottunut suunnittelemaan, priorisoimaan ja organisoimaan toimintaasi tehokkaasti.

Tarjoamme Sinulle monipuolisen ja haastavan tehtävän, jossa pääset kehittymään ja kehittämään asiantuntijapalvelujamme. Tukena työssäsi on asiantunteva, osaava ja mukava työyhteisö.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tommi Lehtosaari 8.8., 9.8. tai 15.8. klo 8-16 välisenä aikana, p. +358 43825 5577.

Lisätietoja SGS:stä löydät osoitteesta www.sgs.fi

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja cv palkkatoivomuksineen 26.8.2018 mennessä sähköpostilla osoitteeseen recruitment.fi@sgs.com. Merkitse viestin otsikkoon tunnus "OGC - oma nimi". Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.