(Poistunut julkaisusta)

Customer Insight Manager
Sanoma Pro

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2020

Haemme nyt joukkoomme ammattitaitoista ja kokenutta

Customer Insight Manageria

kehittämään asiakasymmärrystämme, jotta pystymme kehittämään entistä parempia tuotteita ja palveluita oppimiseen. Oletko sinä etsimämme kokenut asiakastutkimuksen ammattilainen?

Customer Insight Managerina olet vastuussa Sanoma Pron asiakasnäkemyksen systemaattisesta keräämisestä ja toimintatapojen kehittämisestä parempien asiakaskokemusten luomiseksi. Työssäsi hyödynnät kvantitatiivisia ja kvalitatiivisia tutkimusmenetelmiä sekä mahdollisesti myös analytiikkaa. Olet avainroolissa erilaisten kehitys- ja tuoteprojektiemme asiakasymmärryksen muodostamisessa.

Tehtävässä menestymisessä vankat tilastollisen analysoinnin ja erilaisten tutkimusmenetelmien taidot ovat välttämättömyys, mutta myös tutkimustulosten raportoinnin kehittäminen ja asiakasymmärryksen löydösten tulkinta on kiinteä osa työtäsi. Ymmärrät laajasti asiakasymmärryksen roolin liiketoiminnassa ja osaat yhdistellä eri lähteistä saatua tietoa. Tiedolla johtamisen käytäntöjen kehittäminen eri liiketoiminta-alueilla on roolisi syvä ydin.

Olet nopea ja taitava työssäsi, etkä pelkää jatkuvia uusia haasteita. Haluat edistää asiakasymmärryksen hyödyntämistä läpi organisaation. Argumentaatiosi on selkeää ja faktoihin pohjaavaa – osaat tulkita saamiasi tuloksia yhteistyössä muiden kanssa. Ilmaiset itseäsi sujuvasti suomeksi ja englanniksi, sekä suullisesti että kirjallisesti. Olet avoin ja reipas, ja sinulla on erinomaiset tiimityöskentely- ja esiintymistaidot. Olet itseohjautuva ja pystyt muuttamaan suuntaa joustavasti uuden tiedon tai palautteen perusteella.

Me vastavuoroisesti tarjoamme sinulle vastuullisen ja merkityksellisen työn oppimisen toimialalla. Olemme asiantuntijaorganisaatio, jossa energiset ja osaavat kollegat rakentavat tulevaisuuden oppimista yhdessä. Modernit toimitilamme sijaitsevat erinomaisten yhteyksien varrella Helsingin Ruoholahdessa.

Tehtävä on määräaikainen vanhempainvapaan sijaisuus. Kiinnostuitko ja haluatko mukaan innostavaan oppimisen maailmaan? Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä sähköinen hakemus ansioluetteloineen pikaisesti, kuitenkin viimeistään 15.6.2020. Lisätietoja tehtävästä saat Lead Insight Manager Santtu Toivoselta tiistaina 9.6. klo 13-14 tai perjantaina 12.6. klo 13-14, Puh. +358 40 530 9901.